Πέμπτη, 22 Φεβ.
15oC Αθήνα

Μελίνα Μακρή: Ανακάλυψα ότι έχω Χασιμότο στα 18 και φοβήθηκα

Μελίνα Μακρή: Ανακάλυψα ότι έχω Χασιμότο στα 18 και φοβήθηκα

“Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση δίχως λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα κι έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη” δήλωσε η Μελίνα Μακρή.

Η Μελίνα Μακρή φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας” το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για τη διαταραχή που έχει με τον θυρεοειδή της και το πως την επηρέασε στη ζωή της.

“Έχω Χασιμότο. Το ανακάλυψα 18 χρονών και φοβήθηκα γιατί ήμουν μικρούλα. Με πήγε η μαμά μου για εξετάσεις και μόλις βγήκε ότι το έχω έβαλα τα κλάματα.

Είναι μέσα στην καθημερινότητά σου, οπότε από τη ρουτίνα δεν αναγνωρίζεις ότι έχεις κόπωση. Λες ότι κουράστηκα παραπάνω αυτήν την εβδομάδα, αυτόν τον μήνα. Είχα σκαμπανεβάσματα.

Γυρνούσα από το σχολείο κι έκλαιγα και είχα κακή διάθεση δίχως λόγο. Έπαιρνα πιο βαριά τα πράγματα κι έλεγα συνέχεια στη μαμά μου ότι είμαι κουρασμένη” είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.

“Διαταράσσει τις ορμόνες, νιώθεις κουρασμένος, ότι πεινάω διαρκώς και δεν έχω το αίσθημα του κορεσμού.

Διαταράσσει πολλές ορμόνες, κλάματα, απαισιοδοξία ενώ γενικότερα είμαι χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος. Γυρνούσα στο σπίτι κι έβγαινε αυτό το πράγμα” δήλωσε η Μελίνα Μακρή.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις