Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπο – Survivor: Η αλλαγή που έκανε στον Χρανιώτη [vid]

Μπο – Survivor: Η αλλαγή που έκανε στον Χρανιώτη [vid]

Δείτε τι δήλωσε ο Μπο μετά την αποχώρησή του στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor. “Μπόρεσα να του διώξω αυτό το πράγμα από το μυαλό και να του αλλάξω τρόπο σκέψης 180 μοίρες”.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor, η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που έχασε το τοτέμ της ασυλίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Μπο. Ο ράπερ δήλωσε ότι και μόνο που έφτασε ως εδώ είναι ευχαριστημένος και μάλιστα, αποκάλυψε τι αλλαγή έκανε στην ψυχολογία του Χρανιώτη και ποιος θέλει να είναι ο νικητής.

Συγκεκριμένα, βάσει της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγο καιρό, ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο. Για τον ράπερ αυτή ήταν η τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Και πλέον οι Διάσημοι μένουν τρεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό (Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και οι 3 αγκάλιασαν τον Μπο και φάνηκαν στενοχωρημένοι που ένας ακόμη παίκτης τους αποχώρησε. Τώρα η αριθμητική υπεροχή των Μαχητών μεγαλώνει και τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, στενεύουν…

Οι δηλώσεις του Μπο μετά την αποχώρησή του

“Νομίζω ότι πολύ σημαντικές στιγμές είναι πολύ μικρές στιγμές, όταν παράδειγμα ο Γιώργος Χρανιώτης κάποια στιγμή δεν ήταν καλά, πεινούσε πάρα πολύ και με μία κουβέντα που κάναμε μπόρεσα να του διώξω αυτό το πράγμα από το μυαλό και να του αλλάξω τρόπο σκέψης 180 μοίρες. Του είπα απλά ότι “όχι, δεν πεινάς, ούτε εγώ πεινάω, θα φάμε, μην αγχώνεσαι”. Και έτυχε εκείνο το βράδυ να κερδίσω το κουίζ και να τον πάρω μαζί μου να φάμε. Μικρές στιγμές, προσωπικές στιγμές με τα παιδιά, οι οποίες είναι ανεκτίμητες”, δήλωσε στις κάμερες του Survivor ο Μπο.

Και συνέχισε: “Και θα ήθελα ο Γιώργος να κερδίσει για τον κόπο και για ό,τι έχει προσφέρει γι’ αυτό το παιχνίδι και για τον εαυτό του και για την ομάδα. Θα ήθελα πολύ να δω τον Ντάνο να κερδίζει αυτό το παιχνίδι”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε