Κυριακή, 3 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ναταλία Δραγούμη: Θύμωσα που πήραν φωτογραφίες μου χωρίς την έγκρισή μου και τις δημοσίευσαν σε ερωτικά σάιτ

Ναταλία Δραγούμη: Θύμωσα που πήραν φωτογραφίες μου χωρίς την έγκρισή μου και τις δημοσίευσαν σε ερωτικά σάιτ

“Οι γονείς πρέπει να είναι προσεκτικοί πού αφήνουν τα παιδιά τους” δήλωσε η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπέττυ Μαγγίρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φωτογραφία της, που ήταν από τηλεοπτική δουλειά της και δημοσιεύτηκε σε ερωτικά σάιτ.

«Την πρώτη μου δουλειά την πήρα από μια γυμνόστηθη φωτογραφία μου που έλεγε “είμαι η Ναταλία, ήρθα από το Παρίσι και ψάχνω δουλειά”.

Πάντα ήμουν ελεύθερο πνεύμα και έδωσα μέχρι και φωτογραφία μου με μαγιό στρινγκ στη δημοσιότητα. Τώρα, μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Τώρα δεν θα την έδινα», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη τόνισε επίσης: «Αν ήθελε η κόρη μου να εμφανιστεί με μαγιό στρινγκ θα σκεφτόμουν διαφορετικά γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές. Η κόρη μου αν και ασχολείται με το μόντελινγκ είναι πιο αυστηρή με την εικόνα της. Τα παιδιά μου είναι συγκροτημένα και χαίρομαι για όσα έκανα».

Στη συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε: «Οι γονείς μου ως παιδί δεν με παρακολουθούσαν στις δραστηριότητές μου με ενοχλούσε πάντα αυτό.

Θύμωσα που πήραν φωτογραφίες μου χωρίς την έγκρισή μου και τις δημοσίευσαν σε ερωτικά σάιτ. Οι γονείς πρέπει να είναι προσεκτικοί πού αφήνουν τα παιδιά τους».

Media Τελευταίες ειδήσεις