Τετάρτη, 29 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor είναι από μόνη της αστεία

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας στο Survivor είναι από μόνη της αστεία

“Θεωρώ ότι η Μυριέλλα δεν μου είπε ψέματα για τον χαρακτηρισμό που μου έκανε η Βρισηίδα” είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν καλεσμένη στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για όλα και για όλους στο Survivor. Πώς είναι η ζωή της μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι και πως είδε τη πρόσκαιρη σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδας.

«Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα.

Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα.

Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε στη συνέχεια: «Διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο Survivor καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα.

Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε επίσης: «Θεωρώ ότι η Μυριέλλα δεν μου είπε ψέματα για τον χαρακτηρισμό που μου έκανε η Βρισηίδα.

Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάποιο μεγάλο λάθος στο Survivor».

Media Τελευταίες ειδήσεις