Παρασκευή, 23 Φεβ.
18oC Αθήνα

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Ο Γιάννης Κότσιρας μιλά για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη

Όσα είπε ο Γιάννης Κότσιρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στη βραδινή εκπομπή της ΕΡΤ, “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Κότσιρας και αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, στην κατάθλιψη την οποία και αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Ήταν πολύ άσχημη υπό μια έννοια περίοδος και ξαφνικά δεν μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και με την κοπέλα σου γιατί σε περιμένουν έξω ή σε απειλούν, π.χ αν δεν κάνω κάτι, θα μου βάλουν κάτι στο αυτοκίνητο. Έχασα και φίλους τότε και δεν φταίω μόνο εγώ αλλά κι ο κόσμος.

Τους φίλους εκείνης της περιόδου δεν τους έχω τώρα και τους δικαιολογώ γιατί φαντάσου ότι βγαίνουμε έξω και γυρνάς και βλέπεις να σε περιμένει μια ουρά με σουβλάκι για να δώσεις αυτόγραφο. Δεν είναι εύκολο αυτό το επαναλαμβανόμενο. Έχω περάσει μαι φάση αγοραφοβίας.

Τότε δεν έπαθα κατάθλιψη αλλά αργότερα για προσωπικούς και συναισθηματικούς λόγους. Δεν έγραφα τότε τραγούδια γιατί θέλω έντονη συναισθηματική φόρτιση…

Δεν έκανα κάτι για αυτό. Είχα σύμμαχο την δουλειά μου κι ότι βγήκα πιο ειλικρινής στον κόσμο χωρίς να έχω τελειομανία.

Με βοήθησε για να ξεπεράσω τους περιορισμούς του εαυτού μου και τον καθωσπρεπισμό. Αυτό σε εγκλωβίζει σε ένα κλουβί και δεν μπορείς να κουνηθείς» σημείωσε ο Γιάννης Κότσιρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις