Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο «Σουλεϊμάν» επιστρέφει αποφασισμένος να δώσει… σκληρή μάχη!

Ο «Σουλεϊμάν» επιστρέφει αποφασισμένος να δώσει… σκληρή μάχη!

Σας έλειψαν οι τούρκικες σειρές; Αν ναι, ετοιμαστείτε να κάνετε ξανά καθημερινά μαθήματα εκμάθησης της τούρκικης γλώσσας με… δάσκαλο τον «Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή».

Μόνο που αυτή τη φορά η γνωστή τούρκικη σειρά δεν θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 αλλά από το EPSILON που σκοπεύει να μας κάνει επανάληψη στα «μαθήματα» προβάλλοντας και τους προηγούμενους κύκλους της σειράς.

Ο «Σουλεϊμάν» μάλιστα επιστρέφει με… άγριους σκοπούς αποφασισμένος να δίνει καθημερινά σκληρή μάχη για την τηλεθέαση αφού οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να τον βάλουν απέναντι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων που μεταδίδουν άλλοι σταθμοί, δηλαδή στις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα λοιπόν με δελτίο Τύπου το EPSILON «εξασφάλισε κατ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα τηλεοπτικής προβολής και εκμετάλλευσης όλων των επεισοδίων όλων των κύκλων της σειράς. Θα προβληθούν οι τρεις πρώτοι κύκλοι αλλά και ο τέταρτος που δεν έχουμε δει στην Ελλάδα».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην καινούργια τηλεοπτική στέγη την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 21:00, με ένα… χορταστικό διπλό επεισόδιο, ενώ από την επόμενη ημέρα, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00 σκοπεύοντας να συγκεντρώνει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του EPSILON.

Το αν τα καταφέρει να σταθεί στη «μάχη της τηλεθέασης» ή όχι θα το δούμε από τα αποτελέσματα στις μετρήσεις τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε