Media

Ο Τάσος Τρύφωνος αποκαλύπτει το σκηνικό με τον παίκτη που εκνευρίστηκε κι έφυγε από τον “Αδύναμο κρίκο”

Δείτε τι είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Με σύνδεση μέσω skype βγήκε ο Τάσος Τρύφωνος στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, κι ένα περιστατικό από τον “Αδύναμο κρίκο” που συνέβη με έναν παίκτη στην Κύπρο.

«Μια φορά στην Κύπρο είχε θυμώσει ένας παίκτης, παρεξηγήθηκε κι έφυγε. Το παιχνίδι πολλές φορές έχει επιλογές σε μια ερώτηση. Και σε αυτόν δεν έπεφταν επιλογές και θεώρησε ότι το έκανα εγώ επίτηδες, ενώ εγώ εκείνη την ώρα βλέπω τις ερωτήσεις στην οθόνη μου.

Του το εξήγησε η παραγωγή, του το εξήγησα κι εγώ, αλλά δεν το καταλάβαινε. Είχε έτσι μια θεωρία συνωμοσίας στο μυαλό του κι έφυγε, πήγε στο καλό», είπε ο Τάσος Τρύφωνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτουν τι θα έκαναν με 3.000.000 ευρώ
Όταν ο Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους νέοι, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ένας φιλόλογος και μία σερβιτόρα, συναντιούνται στην κηδεία του και ξεκινούν τα ξεκαρδιστικά μπερδέματα
Γιατί ρε πατέρα;