Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι αποφάσεις για τις «Τρίχες»

Οι αποφάσεις για τις «Τρίχες»

Αρκετές σειρές εγχώριας παραγωγής περιέχει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη φετινή σεζόν, με τις περισσότερες από αυτές να κινούνται ικανοποιητικά στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο, μία από αυτές, οι «Τρίχες» που υπογράφουν ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου και με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς, φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα στελέχη του σταθμού. Εκτός από το ότι η σειρά δεν φαίνεται να κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό υπήρξαν διάφορα θέματα που δημιούργησαν πρόσθετο πονοκέφαλο στα στελέχη του ΑΝΤ1.

Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, η σειρά βρισκόταν κυριολεκτικά στην «κόκκινη γραμμή» και κανείς δεν γνώριζε αν θα συνεχίσει να είναι στον αέρα ή θα σταματήσει την προβολή της ξαφνικά και χωρίς να ολοκληρωθεί. Τελικά όμως, όλα καλά για τους εργαζομένους, αφού τα στελέχη του σταθμού σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής φαίνεται ότι βρήκαν τις λύσεις για να συνεχίσει η παραγωγή της.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου προγραμματίστηκε ώστε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου να ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα, ενώ ευχάριστο για τους συντελεστές είναι ότι θα γυριστούν 10 ακόμα επεισόδια για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 22 αρχικά εγκεκριμένων επεισοδίων κι όχι μόνο 20 όπως είχαν αποφασίσει στη συνέχεια. Στις αποφάσεις τους δε, άφησαν κι ένα «παραθυράκι» για την παραγωγή περισσότερων επεισοδίων αν η σειρά σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 τα καινούργια επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τα τέλη Ιανουαρίου, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν τους τηλεθεατές και θα ληφθεί απόφαση για παράταση της σειράς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε