Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Οι Τούρκοι θαύμασαν την Αθήνα… μέσα από τα μάτια της!

Οι Τούρκοι θαύμασαν την Αθήνα… μέσα από τα μάτια της!

Μια βραδιά γεμάτη από άρωμα Ελλάδας με φόντο την Αγιά Σοφιά. Την προηγούμενη Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο “And Hotel» της Κωνσταντινούπολης έγιναν τα εγκαίνια της πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Athens through my eyes».

Η γνωστή οδοντίατρος Γιώτα Τριγώνη μέσα από το φωτογραφικό φακό της Άννας Γαλανού ξεναγεί και προσκαλεί τον κόσμο στη δική της Αθήνα, επικεντρώνοντας στις ομορφιές της πρωτεύουσας. Μετά την επιτυχία στην Αθήνα η έκθεση μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη και στα εγκαίνια παραβρέθηκαν διάσημες παρουσίες από τον εφοπλιστικό χώρο, αλλά και το χώρο της τούρκικης  show biz.

Ανάμεσά τους οι εφοπλιστές Μehmet Dicer και Murat Ducur, οι επιχειρηματίες Okan Rifat, Kemal Uzun, Gilmaz Iremet, Farouk Hasim και πολλοί άλλοι. Σκοπός της έκθεσης «Athens through my eyes» είναι να προβληθεί η σπουδαιότητα της Αθήνας μέσα από την απλότητα της, τον Πολιτισμό της και τις ομορφιές της και τα κατάφερε αφού υπήρξαν εκτενή και θετικά σχόλια από τα τούρκικα Μέσα Ενημέρωσης.


Μετά την Κωνσταντινούπολη η έκθεση θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, τη Ζυρίχη, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις με σκοπό να θαυμάσουν ακόμα περισσότεροι τις ομορφιές της Αθήνας μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε