Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Οντισιόν για το «Dancing With The Stars»

Οντισιόν για το «Dancing With The Stars»

 Χορεύετε και θέλετε να λάβετε μέρος στο «DancingWith The Stars»;

 Δεν έχετε παρά να φορέσετε τα κατάλληλα ρούχα και να πάρετε μέρος στον οντισιόν που θα πραγματοποιηθεί. Προσοχή όμως: βασική προϋπόθεση είναι να μην… σέρνετε τα πόδια σας όπως κάποιοι διαγωνιζόμενοι stars, αλλά να είστε καλοί χορευτές και να μπορείτε να διδάξετε τους διαγωνιζόμενους… πώς να μην (!!!) σέρνουν τα πόδια τους.

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν αναζητά τους χορευτές αυτούς που θα λάβουν μέρος στο τέταρτο «Dancing WithThe Stars» και θα είναι οι επαγγελματίες παρτενέρ των stars που θα διαγωνιστούν. Αν λοιπόν έχετε τα κατάλληλα προσόντα μπορείτε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου να πάτε στη Σχολή Χορού ROSE KARRA (Δημοκρατίας 51, Πλατεία Αγ. Αναργύρων) όπου θα πραγματοποιηθεί οντισιόν για χορευτές. Η οντισιόν θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο 210-6634122.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να δώσουν βήμα (και… παρκέ!) σε χορευτές και για αυτό αποφάσισαν να κάνουν τη συγκεκριμένη οντισιόν. Όσοι ενδιαφέρεστε λοιπόν δεν έχετε παρά να πάτε στην οντισιόν και ίσως τον Νοέμβριο βρεθείτε στο πλατό του talent show.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA TOY NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε