Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάνος Μεταξόπουλος: Όταν χόρευα δεν μπορούσα να με βλέπω ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε βίντεο

Πάνος Μεταξόπουλος: Όταν χόρευα δεν μπορούσα να με βλέπω ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε βίντεο

«Ήταν η χειρότερη στιγμή, όταν μας είπαν ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας», λέει ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα. Ο γνωστός χορευτής μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, τη σχέση με τον πάτερα του, το γάμο, την απόφαση να πάει στην Αμερική και το λόγο που δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του ούτε σε φωτογραφία όταν χορεύει.

«Η γυναίκα μου με έσπρωξε στο να αλλάξω λουκ, εγώ δεν είμαι των μεγάλων αλλαγών. Η σύζυγός μου είναι η κινητήριος δύναμη μου.

Με τράβηξε η ομορφιά της συζύγου μου και τα χαρίσματα της. Είναι δοτικός άνθρωπος, αυτό μου άρεσε πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που την έχω στη ζωή μου, μου άλλαξε πάρα πολλά και στον τρόπο σκέψης μου», είπε αρχικά ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στην παιδική ηλικία του και στην απόφασή του να γίνει χορευτής: «Έγινα χορευτής γιατί είμαι από τη γενιά που τα παιδιά επηρεάζονταν από τους γονείς τους. Ξεκίνησα μεγάλος το χορό, στα 17 μου.

Αφού χώρισε στα 5 μου ο πατέρας μου με τη μητέρα μου, σταμάτησα να χορεύω ως αντίδραση στον πάτερα – πρότυπο. Μία μέρα η μητέρα μου μού λέει “μήπως θέλεις να ξεκινήσεις μαθήματα χορού”; Ιστορική ήμερα!

Η αντιμετώπιση των υπολοίπων δεν είναι η καλύτερη απέναντι σε έναν χορευτή, έχω ακούσει πειράγματα σε διάφορα επίπεδα. Ποτέ δε ζήτησα τη συμβουλή του πάτερα μου και το είχε καημό. Έλεγα με το “ο γιος του Μεταξόπουλου” θα ζήσω; Και έφυγα και πήγα στην Αμερική. Όταν χόρευα δεν μπορούσα να με βλέπω ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε βίντεο. Ήμουν πάντα ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου».

Κλείνοντας, ο Πάνος Μεταξόπουλος ανέφερε: «Εάν πω ότι με ενοχλούσε ότι ο μπαμπάς μου είχε σχέσεις με νεότερες, τι θα πω για μένα που η γυναίκα μου είναι 20 χρόνια μικρότερή μου;

Για τη μαμά μου κάθε φορά που μιλάω βαραίνω. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι ξεκινάει ο Γολγοθάς μας, ήταν ακόμη δυσκολότερο και από τη στιγμή που “έφυγε”».

Media Τελευταίες ειδήσεις