Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παντελής Τουτουντζής: Όσο και να το αρνιούνται, υπάρχουμε μέσα στην κοινωνία και νιώθουμε γονείς

Παντελής Τουτουντζής: Όσο και να το αρνιούνται, υπάρχουμε μέσα στην κοινωνία και νιώθουμε γονείς

“Έχουμε δύο μπαμπάδες και είναι πολύ ευτυχισμένα τα παιδιά μας” δηλώνει ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και πήρε θέση τόσο για την προσωπική, ευτυχισμένη, ζωή του όσο και τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τα ομόφυλα ζευγάρια και την υιοθεσία.

«Απόψε είμαι εδώ γιατί είμαι ένα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο, που παλεύω για τα δικαιώματά μας, παλεύω για την ισότητα. Είμαστε εδώ, γιατί ζητάμε από την Πολιτεία να επιλύσει όλα τα θέματα που προκύπτουν από την άνιση μεταχείριση», 

«Δεν ασχολούμαι ούτε με την ημιμάθεια ούτε και με την κακία του κόσμου χρόνια τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός make up artist για όσα εξέφρασαν επί του θέματος ο Μάκης Βορίδης και ο Θάνος Πλεύρης.

«Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν αναγνωρίζεται ο δεύτερος γονέας. Μπορεί να μεγαλώνει το παιδί του και να μην υπάρχει ένα νομοσχέδιο για να τον καλύψει. Είναι λίγο πιστεύεις αυτό; Καν’ το σε οποιονδήποτε γονέα αυτό το πράγμα και έλα να μου πεις αν του αρέσει ή όχι. Νιώθουμε γονείς, έχουμε μία ευτυχισμένη οικογένεια και όσο και να το αρνιούνται υπάρχουμε μέσα στην κοινωνία».

 

«Εμείς έχουμε δύο μπαμπάδες και είναι πολύ ευτυχισμένα τα παιδιά μας, θέλουμε ίσα δικαιώματα» υπογράμμισε, επίσης, ο Παντελής Τουτουντζής.

Media Τελευταίες ειδήσεις