Συμβαίνει τώρα:
Διακοπή ρεύματος σε Σεπόλια και Πεντέλη
Media

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για νικητές και χαμένους της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν: «Στους ηττημένους ο ΣΚΑΪ»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε τη δική του κριτική για παρουσιαστές, εκπομπές και τηλεοπτικούς σταθμούς

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ρωτήθηκε και απάντησε για τους νικητές και τους ηττημένους στο πρώτο μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν. Ανέφερε πως ο ΣΚΑΪ έχασε «στοιχήματα» και πως η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά δεν ήταν αυτή που περίμενε. Αντίθετα, υποστήριξε πως η Φαίη Σκορδά συγκαταλέγεται στους νικητές. Τόσο για το προϊόν που παρουσιάζει καθημερινά με την ομάδα της, όσο και για τις επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega. Αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε, τους παρουσιαστές αλλά και τις εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών.

«Στους νικητές θα βάλω τη Φαίη Σκορδά. Όταν ξεκίνησε η μετακίνηση στο Mega και κάποιοι άνθρωποι μέσα στους οποίους ήμουν και εγώ, όταν ακούγαμε τη σύνθεση, πώς θα είναι ακριβώς η εκπομπή, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τι θα είναι και τελικά το βλέπουμε ότι είναι πολύ ωραίο και πολύ αποτελεσματικό».

«Στους χαμένους είναι ο Νίκος Μουτσινάς γιατί η επιστροφή δεν ήταν αυτό που περίμενε κανείς. Ελπίζω να το βρει», σημειώνει o Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τη Eurovision. «Όταν σε επιχορηγεί, θέλοντας και μη, ο Έλληνας πολίτης, οφείλεις να δείξεις ότι σέβεσαι τα χρήματά του».

Όσο για το τραγούδι που ξεχώρισε ο ίδιος, ανέφερε πως αυτό είναι το «Αστερομάτα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice