Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πρωτότυπες ταινίες και σειρές στο Disney+ τον Δεκέμβριο

Πρωτότυπες ταινίες και σειρές στο Disney+ τον Δεκέμβριο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

Αυτό το Δεκέμβριο καθίστε ζεστά και αναπαυτικά για να απολαύσετε συναρπαστικό νέο περιεχόμενο και κλασικά αγαπημένα στο Disney+!

Ο Δεκέμβριος στο Disney+ φέρνει πολλά περισσότερα από κλασικές αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες (αν και υπάρχουν πολλές!), εξασφαλίζοντας κάτι για όλους αυτές τις γιορτές. Ο μήνας ξεκινάει με την πρωτότυπη σειρά «Τελευταία Ευκαιρία» και το «Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 2: Ο Ρόντρικ δεν παίζεται» και συνεχίζει με μυστήριο και περιπέτεια με τη νέα ταινία «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Ο Καμουνρά Επιστρέφει», την πρωτότυπη σειρά «Στα Ίχνη του Χαμένου Θησαυρού: Στα Πέρατα της Ιστορίας» και το νέο θρίλερ «Βάρβαρος».

Ο Δεκέμβριος φέρνει κι άλλες εκπλήξεις με γιορτινές σειρές και ταινίες, όπως το νέο πρωτότυπο αφιέρωμα «Pentatonix: Ταξίδι στον Κόσμο για τις Γιορτές», τη νέα πρωτότυπη ταινία «The Binge 2: Υπέροχες Γιορτές», την ταινία «Κοίτα τους πως τρέχουν» και «Η Μαγεμένη 2», αλλά και κλασικά αγαπημένα «Τα Μάπετ: Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», «Marvel Studios Ξεχωριστή Παρουσίαση: Οι Φύλακες του Γαλαξία Εορταστικό Αφιέρωμα» και το «Ο Χιπ Χοπ Καρυοθραύστης».

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα μόνο με 8,99 € το μήνα.

«Η Τελευταία Ευκαιρία» / 2 Δεκεμβρίου

«Η Τελευταία Ευκαιρία» είναι η ιστορία της Καντέλα, μιας κοπέλας που δουλεύει σε εταιρεία μεταφορών και κυνηγά το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια. Η ζωή της αλλάζει όταν ο Φέντε Αρίθα, στέλεχος δισκογραφικής, την ακούει να τραγουδάει σε ένα μπαρ. Το ίδιο βράδυ, η Καντέλα συναντά τον Ντιέγκο, έναν παλιό της συμμαθητή από το λύκειο, ο οποίος θέλει να γίνει επαγγελματίας πυγμάχος. Μέσα από την ιστορία τους, θα μάθουν και οι δύο να ξεπερνούν την απογοήτευση χάρη στην ελπίδα, την αγάπη και τη φιλία.

«Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: ο Ρόντρικ δεν παίζεται» / 2 Δεκεμβρίου

Στο «Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα: ο Ρόντρικ δεν παίζεται» βασισμένο στο δεύτερο βιβλίο της δημοφιλούς σειράς του Τζεφ Κίνι, οι τρομερές περιπέτειες του αγχωμένου γυμνασιόπαιδου κι επιρρεπούς στις καταστροφές, Γκρεγκ Χέφλι, συνεχίζουν αλλά αυτή τη φορά με επίκεντρο την περίπλοκη σχέση του με τον μεγαλύτερο αδερφό του, τον Ρόντρικ. Τώρα ο Γκρεγκ αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του, να επιβιώσει ένα Σαββατοκύριακο μόνος του με τον Ρόντρικ, ο οποίος τον μυεί στη λίστα με τους κανόνες του.

«Μια Νύχτα στο Μουσείο: Ο Καμουνρά Επιστρέφει» / 9 Δεκεμβρίου

Στο «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Ο Καμουνρά Επιστρέφει», ο Νικ Ντέιλι ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του ως νυχτοφύλακας στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και είναι εξοικειωμένος με το αρχαίο δισκίο του μουσείου που ζωντανεύει τα πάντα όταν δύει ο ήλιος. Αλλά όταν ο μανιακός ηγεμόνας Καμουνρά δραπετεύει, εναπόκειται στον Νικ να σώσει το μουσείο μια για πάντα.

«Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού» / 14 Δεκεμβρίου

Η ζωή της Τζες Βαλενσουέλα αλλάζει όταν ένας αινιγματικός άγνωστος της δίνει πληροφορίες
για έναν θησαυρό αιώνων που μπορεί να συνδέεται με τον πατέρα της που έχει πεθάνει. Η Τζες έχει ταλέντο στην επίλυση γρίφων και οι δεξιότητές της δοκιμάζονται καθώς αυτή και οι φίλοι της ακολουθούν μια σειρά από στοιχεία κρυμμένα σε αμερικανικά τεχνουργήματα και ορόσημα. Μπορεί όμως να βρει τον μεγαλύτερο χαμένο θησαυρό της ιστορίας και να ξεθάψει την αλήθεια για το παρελθόν της οικογένειάς της;

«Βάρβαρος» / 21 Δεκεμβρίου

Μια νεαρή γυναίκα (Τζορτζίνα Κάμπελ) ταξιδεύει στο Ντιτρόιτ για συνέντευξη εργασίας έχοντας κλείσει σπίτι μέσω Airbnb, αλλά όταν φτάνει αργά το βράδυ, ανακαλύπτει ότι το σπίτι είναι διπλοκρατημένο, καθώς ένας νεαρός άντρας (Μπιλ Σκάρσγκορντ) διαμένει ήδη εκεί. Διστακτικά, αποφασίζει να διανυκτερεύσει κι αυτή εκεί. Σύντομα, όμως, μυστηριώδεις θόρυβοι την οδηγούν σε άλλα μέρη του σπιτιού, όπου τρομακτικές αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι έχει πολλά περισσότερα να φοβάται από τον απρόσμενο συνενοικιαστή. Μια ταινία της 20th Century Studios και της New Regency, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης ο Τζάστιν Λονγκ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ζακ Κρέγκερ.

«This Fool» / 21 Δεκεμβρίου

Η σειρά «This Fool» είναι μια αυθάδικη, κινηματογραφική κωμωδία διάρκειας μισής ώρας που εξελίσσεται στο νότιο κεντρικό Λος Άντζελες. Η σειρά επικεντρώνεται στον Χούλιο Λόπεζ, έναν 30χρονο που ζει ακόμα με τους γονείς του, χωρίζει και τα ξαναβρίσκει συνέχεια με την ίδια κοπέλα από το λύκειο και πάντα αποφεύγει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Ο Χούλιο εργάζεται στο Αγκαλιές όχι Ατασθαλίες, έναν ΜΚΟ επανένταξης μελών συμμοριών. Εκεί συγκρούεται με τον μεγαλύτερο ξάδερφό του, τον Λουίς, πρώην μέλος συμμορίας που μόλις αποφυλακίστηκε και μένει με τον Χούλιο και την οικογένειά του.

Media Τελευταίες ειδήσεις