Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια το metoo

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια το metoo

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην Κατερίνα Καραβάτου.

Από το κίνημα #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, μέχρι την “βαρετή” προσωπική του ζωή μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή “Τι λες τώρα” του Μεγάλου Καναλιού.

“Δεν είναι τρομερό που υποτίθεται συζητάμε για δυο περιπτώσεις και θα μπορούσαν να υπάρχουν 1500; Και φοβηθήκαμε όλοι… Σε κάθε επάγγελμα…

Να μιλήσουμε, μην χάσει την δουλειά του, μην χάσει το επάγγελμα του, μην χάσει την ταυτότητα του κάποιος ή κάποια κάπου.

Εδώ, σκέψου, όταν βγήκε η διαδικασία αυτή και συζητούσαμε ποιος είναι υπέρ των θυμάτων ή, αν δεν μιλάς έλεγαν, είσαι μαζί με τους θύτες.

Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας ενώ θα έπρεπε να έχουμε βρει ποιο είναι το πρόβλημα και να το λύσουμε” τόνισε, με σαφήνεια, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

“Δεν είναι όμως τρομερό ότι θα μπορούσε να  έχουν ελευθερωθεί πολλοί άνθρωποι για να μιλήσουν και να εκφραστούν αλλά για κάποιο λόγο φοβούνται;

Τους καταλαβαίνω, απόλυτα. Γιατί και εμείς, τελικά, δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα”.

“Είναι βαρετή η προσωπική μου ζωή. Διάβασμα, γράψιμο, χιλιόμετρα, βενζίνη, καστορέλαιο” συμπλήρωσε, τέλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις