Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σωτήρης Τσαφούλιας: “Καλά έκανε η Ναταλία Γερμανού και δεν ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή”

Σωτήρης Τσαφούλιας: “Καλά έκανε η Ναταλία Γερμανού και δεν ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή”

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας παραχώρησε συνέντευξη στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και τοποθετήθηκε για όλες τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος αλλά και για την συγγνώμη που δεν ζήτησε η Ναταλία Γερμανού από γνωστό τραγουδιστή, μετά τα όσα είχε αναφέρει ο ίδιος για το θέμα.

«Έχουν ανοίξει οι πύλες. Αυτές οι συμπεριφορές με κατάχρηση εξουσίας, είναι όσο υπάρχει ο άνθρωπος. Αυτό πρέπει να αλλάξει και να μην φοβούνται να μιλήσουν. Δεν μπορείς να βγαίνει και να μην αγκαλιάζεις αυτήν την προσπάθεια. Αν δεν μιλάς σε μια κόντρα θύτη και θύματος, είναι σαν να παίρνεις το μέρος του θύτη. Να  μπορώ να πω ελεύθερα στην κόρη μου π.χ. να γίνει τραγουδίστρια. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Ναταλία Γερμανού για την συγγνώμη που δεν ζήτησε από τον τραγουδιστή… Σε όλους αυτούς που λένε γιατί δεν έφυγε, γιατί δεν του έριξε μια για να φύγει, αυτοί που το αναρωτιούνται είναι εκτός πολιτισμού. Η ουσία είναι να κάνεις τα πόδια σου, τα πόδια αυτού που δεν μπορεί να περπατήσει ή δεν έχει πόδια. Ο άλλος ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντισταθεί, να κάτσει να βιαστεί;

Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και για τα μπράβο που έλεγε στο παρελθόν για θεατρικές παραστάσεις και ανθρώπους. Π.χ. η Ναταλία έχει εκφραστεί πολύ θετικά για το Έτερος Εγώ αλλά δεν με ξέρει. Αν αύριο εγώ βγω διεστραμμένος, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη που της άρεσε το Έτερος Εγώ;»

Media Τελευταίες ειδήσεις