Media

Στάθης Σχίζας: Έχω σταματήσει να μιλώ με ανθρώπους που εκμεταλλεύονται το metoo

“Αν χρησιμοποιούν άνθρωποι το metoo για τη δική τους προβολή, είναι πολύ λάθος να συμβαίνει αυτό” δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για το περιστατικό ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον αέρα του J2US.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν χρησιμοποιούν άνθρωποι το metoo για τη δική τους προβολή, είναι πολύ λάθος να συμβαίνει αυτό.

Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει να εκμεταλλευτεί μια κατάσταση ενός προβλήματος και ενός πόνου του αλλουνού για να αυτοπροβληθεί ή για να φανεί ο ίδιος».

«Έχω δει και ο ίδιος κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, έχω απογοητευθεί πάρα πολύ και δεν έχω ξαναμιλήσει σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ποτέ δεν έμαθαν και τον λόγο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Στάθης Σχίζας σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του τοποθέτηση στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Μαρτάκης: Το “Καλημερούδια” που είχα κάνει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου κατάφερε να εκθρονίσει τότε τον Λιάγκα και την Σκορδά
"Η επιτυχία στα Καλημερούδια είναι επειδή είχαμε αυτό που τώρα μπορεί να φαίνεται χαζό, παίζαμε κυνηγητό στο πλατό», δήλωσε ο Κώστας...
Κώστας Μαρτάκης