Media

Στο MasterChef έκανε χρήση της κάρτας και προκάλεσε αναστάτωση στην αποχώρηση

Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef;

Τα πιάτα που δεν κατόρθωσαν να τους εντυπωσιάσουν στο MasterChef της Τρίτης κλήθηκαν να ανκοινώσουν, στην έναρξη του επεισοδίου, οι τρεις κριτές.

Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν από νωρίς σαφές ποιοι θα πρέπει να μονομαχήσουν σε αυτό το επεισόδιο για την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR. Σε μια μονομαχία η οποία και θα ήταν η… τελευταία για έναν εκ των τριών υποψηφίων.

https://youtu.be/klu3h6zG9W4

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση των τριών κριτών θα έπρεπε να παλέψουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την παραμονή στο MasterChef ο Ιωάννης, η Μαρία και ο Κωνσταντίνος.

https://youtu.be/v5se5BvoUXA

Στη συνέχεια, ωστόσο, η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας που είχε στην κατοχή της και… κατέβασε από τον εξώστη τον Αντώνη για να γίνει “ανδρική υπόθεση” η μάχη για την παραμονή!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Κοκλώνης: Τι τρέλες ακούω, δεν χρωστάω σε κανέναν εργαζόμενο λεφτά ούτε στην Κατερίνα Καινούργιου
«Δεν έφυγε ποτέ η Κατερίνα από την Barking, η παραγωγή ήταν της Barking και είναι, απλά, αποφασίσαμε από κοινού, στην κατάσταση που ήθελα να βάλω την εταιρεία σε μια άλλη οικονομική διαχείριση και να μαζέψω τα έξοδα, να πάει το συμβόλαιό της στο κανάλι» λέει ο Νίκος Κοκλώνης
Ο Νίκος Κοκλώνης 2