Media

Συνεχίζεται η κόντρα «Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλα»

Συνεχίζεται και η κατηφόρα του ALPHA
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Το έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο πως για την Ευγενία Μανωλίδου η… εκδίκηση είναι ένα πιάτο που λέγεται «Master Chef.
 
Μετά τη σάτιρα που δέχθηκε πέρυσι -και ενώ μάλιστα ήταν στο ίδιο κανάλι- από την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», με το ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει είναι διπλά χαρούμενη: ως «απέναντί» τους έχει γλιτώσει τη σάτιρα από την Κανακοπαρέα αλλά και προηγείται στις τηλεθεάσεις.
 
Και χθες λοιπόν, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ο «Master Chef» ξεπέρασε άνετα την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», κάνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 21,9 έναντι 17,8 της εκπομπής του ΑΝΤ1.
 
Δύσκολες ώρες θα περάσουν στον ALPHA βλέποντας σε μία ακόμα εκπομπή τους οι τηλεθεάσεις να βρίσκονται σε πολύ χαμηλές πτήσεις. Το τηλεπαιχνίδι «Λες και το ‘ξερες» έκανε μέσο όρο 8,1 στο γενικό σύνολο. Και οι εκπομπές τους συνεχίζουν να τραβούν… την κατηφόρα! Είναι σίγουρο πως αν δεν φτιάξουν τις εκπομπές και το πρόγραμμά τους, θα περάσουν πολύ δύσκολη σεζόν με τα ραβασάκια της AGB και μόνο ένας Λαζόπουλος θα φέρνει την άνοιξη στο κανάλι της Κάντζας. Ό,τι δίνεις στους τηλεθεατές… παίρνεις!
 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα ποσοστά είναι οι «βρώμικοι» μέσοι όροι στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε συγκινημένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Super Katerina»: Ξεκίνησα με πιο χαμηλά παπούτσια
Καλή αρχή να έχουμε, καλή τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν η αγωνία μου και η συγκίνησή μου στα πρώτα δευτερόλεπτα είναι πάντα ίδια», ανέφερε η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της εκπομπής της
Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega: Κάποια πράγματα αλλάξανε, τα βασικά όμως όχι
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε εδώ, πίσω από τις κάμερες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, στο ξεκίνημα της εκπομπής
Σίσσυ Χρηστίδου
5