Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Τα δάκρυα της Χατζηβασιλείου για την αποχώρηση

Τα δάκρυα της Χατζηβασιλείου για την αποχώρηση

Έχει συγκινηθεί πολλές φορές από τις ιστορίες που «βγαίνουν» από τα «Πακέτα» της εκπομπής της. Αυτή τη φορά όμως, η συγκίνηση και τα δάκρυα της Βίκυς Χατζηβασιλείου ήταν διαφορετικά καθώς αποχαιρέτησε έναν πολύ καλό συνεργάτη της.

Ο λόγος για τον Πέτρο Γυφτόπουλο που ήταν στο «Πάμε Πακέτο» τα τελευταία 6 χρόνια. Εδώ και μήνες όμως, ο «ταχυδρόμος» της εκπομπής δεν παραδίδει τα κλειδιά για τα «πακέτα», αλλά βρίσκεται στη Μελβούρνη.

Ο νεαρός παρουσιαστής συνεργάστηκε με την εκπομπή του ALPHA… από τύχη. Συγκεκριμένα πριν από χρόνια είχε στείλει γράμμα στην εκπομπή ζητώντας να στείλει πακέτο στην Κατερίνα Ζαρίφη. Μετά όμως, από τη θέση του αποστολέα βρέθηκε στη θέση του «ταχυδρόμου», αλλά από πέρυσι που παντρεύτηκε αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Αυστραλία. Στην τελευταία εκπομπή όμως, που θα ήταν ως ο «ταχυδρόμος» η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη.

Έτσι, στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί αύριο, εκτός από τα δύο κλειδιά που παραδίδει ο ίδιος στους ανθρώπους που θα μάθουμε τις ιστορίες τους μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, παίρνει κι ο ίδιος ένα πακέτο-αγάπης από τους συντελεστές της εκπομπής. Όταν λοιπόν οι δύο ιστορίες ολοκληρώθηκαν η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάλεσε στο πλατό τον Πέτρο Γυφτόπουλο και αφού του ζήτησε να καθίσει στη θέση του αποστολέα πρόβαλαν ένα βίντεο με αποσπάσματα από τα χρόνια της συνεργασίας τους. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον «ταχυδρόμο» της για το ήθος και τη συνεργασία τους, ενώ κι ο ίδιος τους ευχαρίστησε για όλα αυτά που πέρασε μαζί τους.

Όπως είναι λογικό το κλίμα φορτίστηκε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Αύριο λοιπόν στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA θα παρακολουθήσουμε και τον αποχαιρετισμό στον «ταχυδρόμο» Πέτρο Γυφτόπουλο που αξίζει δε να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες εργάζεται στη Μελβούρνη και προσπαθεί με τη σύζυγό του να κάνει μία καινούργια αρχή εκεί, όπως και τόσοι άλλοι έλληνες που έχουν αναγκαστεί να μεταναστεύσουν από το… πακέτο που «τρώμε» ως χώρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε