Media

Τι περιμένουν Μπουλέ, Λιανός, Πούμπουρας και Βλάχος…

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν προκαλέσει μεγάλες αλλαγές και νέα δεδομένα. Ενώ μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι εκπομπές γυρίζονταν και έβγαιναν στον αέρα, τώρα τα στελέχη των σταθμών τις κρατούν για να κάνουν οικονομία, βγάζοντάς τες όταν θεωρήσουν ότι είναι η κατάλληλη εποχή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποτέλεσμα; Οι συντελεστές να πληρώνονται αρκετό καιρό μετά από την περίοδο των γυρισμάτων. Αυτό ισχύει σε τρία projects τα οποία κρατάνε στον ΑΝΤ1 και τα οποία αν και έχουν γυριστεί πολύ καιρό οι συντελεστές παραμένουν απλήρωτοι περιμένοντας να τα δουν στον αέρα για να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να πληρωθούν. Γιατί, πέρα από την προβολή, η πληρωμή στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται έναν χρόνο μετά την προβολή των επεισοδίων!

Οι εκπομπές αυτές λοιπόν είναι το «The Biggest Game Show» που γυρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ, το «Κράτα γερά» με τον Γιώργο Λιανό και το «Πλάκα κάνεις –Hotel Edition» με τους Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο που γυρίστηκαν πέρυσι. Αν και το κανάλι του Αμαρουσίου σκόπευε να προβάλλει πέρυσι τα τηλεπαιχνίδια, αποφάσισαν για λόγους οικονομίας να τα κρατήσουν για την επόμενη σεζόν. Βέβαια το «Game» με τη Μπουλέ το κρατούν δύο σεζόν εντός συρταριού, οπότε κανείς δεν ξέρει πότε τελικά θα τα βγάλουν στον αέρα. Λογικό βέβαια από την άλλη οι παρουσιαστές να θέλουν να τα δουν στον αέρα για να δουν, έστω και μετά από αρκετούς μήνες από την προβολή τους, το δρόμο για το ταμείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»