Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τι θα κάνει τελικά η Ναταλία Γερμανού…

Τι θα κάνει τελικά η Ναταλία Γερμανού…

Μπορεί να μην είναι «Μες στην καλή χαρά», αλλά αυτά που θα κάνει θα της δώσουν πολλή χαρά. Το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς τυπικό αφού έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Το συμβόλαιο του σταθμού με την παρουσιάστρια θα είναι για τρία χρόνια (δύο συν ένα έτος για το οποίο θα πρέπει να συμφωνήσουν καιοι δύο πλευρές) και η Ναταλία θα ανήκει πλέον στο ψυχαγωγικό τομέα του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, εκτός από την παρουσίαση του «The voice», του πετυχημένου talent show που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και για το οποίο προορίζει τη Ναταλία στη θέση της παρουσιάστριας στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να της δώσουν και ένα late night show. Όπως σας έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit σκοπός του ΑΝΤ1 είναι να δημιουργήσει μία δυνατή εβδομαδιαία ζώνη στο late night (δηλαδή από τις 11 έως τη 1) του prime time. Έτσι εκτός από τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Όλα» από την καινούργια χρονιά θα υπάρχουν εκπομπές και με τους Γιώργο Λιάγκα, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ναταλία Γερμανού… και έπεται συνέχεια υπογραφών!

Έτσι λοιπόν η Ναταλία Γερμανού βρήκε καινούργια τηλεοπτική στέγη και μάλιστα έως το τέλος της βδομάδας ή το πολύ αρχές της επόμενης αναμένεται να κυκλοφορήσει και το δελτίο Τύπου από τον ΑΝΤ1 με το οποίο θα ανακοινώνεται η συνεργασία με την παρουσιάστρια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε