Media

Voice: Χρήστος Μάστορας σε Γιώργος Μαζωνάκη – «Πότε γύρισες ρε μ@@@@α»

Μία αυθόρμητη ατάκα που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια στο «Voice»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία αυθόρμητη ατάκα που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν στα γέλια είπε ο Χρήστος Μάστορας στον Γιώργο Μαζωνάκη κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου του «Voice». 

Όλα άρχισαν όταν μία νεαρή γυναίκα, που ονειρεύεται τη δική της καριέρα στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο, δοκίμασε τις δυνάμεις της στο «Voice». Ο λόγος για τη Γεωργία Κυριακίδου, 35 ετών, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών και αυτό το διάστημα δεν εργάζεται. Η παρουσία της, λοιπόν, έγινε αιτία και αφορμή για να «κονταροχτυπηθούν» ο Χρήστος Μάστορας με τον Γιώργο Μαζωνάκη προκειμένου να την εντάξουν στην ομάδα τους. 

Η Γεωργία ερμήνευσε το κομμάτι «Σε βλέπω στο ποτήρι μου» που έχει τραγουδηθεί από την αξέχαστη Τζένη Βάνου και μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν είχε γυρίσει κανείς από το κριτές. Ωστόσο, η ερμηνεία της είχε καταφέρει να συγκινήσει τόσο τον Χρήστο Μάστορα όσο και τον Γιώργο Μαζωνάκη που πάτησαν ταυτόχρονα το κουμπί. 

Έτσι ο πρώτος βλέποντας τη γυρισμένη καρέκλα του συναδέλφου του, τού είπε: «Πότε γύρισες ρε μ@@@@α».

Αμέσως μετά όλοι ξέσπασαν σε γέλια και στη συνέχεια οι δύο coaches διεκδίκησαν την επίδοξη τραγουδίστρια κι εκείνη κλήθηκε να επιλέξει σε ποια ομάδα θα βρεθεί τελικά. 

Τελικά η διαγωνιζόμενη διάλεξε να πάει με την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη