Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Volotea: Νέα αεροπορικά δρομολόγια που συνδέουν Θεσσαλονίκη – Ζάκυνθο από τον Ιούνιο

Volotea

Μια νέα διαδρομή από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς τη Ζάκυνθο εγκαινιάζει από τις 3 Ιουνίου 2021 η Volotea. Η νέα διαδρομή θα λειτουργεί 2 φορές την εβδομάδα.

Αυτή η νέα διαδρομή θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες 3 προορισμούς (Μύκονος, Σαντορίνη και Ηράκλειο) και θα λειτουργούν 2 φορές την εβδομάδα, την Τρίτη και την Πέμπτη

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και να προσθέσουμε αυτήν τη νέα διαδρομή το υπάρχον δίκτυό μας. Σχεδιάζουμε να προσφέρουμε συνολικά 13.600 θέσεις σε αυτήν τη νέα σύνδεση μεταξύ Ιουνίου και τον Οκτώβριο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες μεταξύ αυτών των δύο αεροδρομίων τα καλύτερα δυνατά μέτρα υγείας και ασφάλειας »δήλωσε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Νοτιοανατολική Ευρώπη στη Volotea.

Στο αεροδρόμιο και στο αεροσκάφος του, η Volotea εγγυάται μια ασφαλή εμπειρία, με αυστηρή υγιεινή πρωτόκολλα και μέτρα που ελέγχθηκαν από το Bureau Veritas.

Για όλες τις πτήσεις που έχουν γίνει κράτηση στο volotea.com έως τις 30 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει δωρεάν αναβολή εισιτηρίων έως και 7 ημέρες πριν από την αναχώρηση για αλλαγές που αφορούν όλες τις αναχωρήσεις έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Volotea. Επίσης προβλέπεται ότι θα επιστρέψει πλήρως τα εισιτήρια σε περίπτωση θετικής δοκιμής PCR έως και 14 ημέρες πριν από την πτήση.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις