Χρηστικά

«Καλάθι του νονού»: Θα περιλαμβάνει λαμπάδες, παπούτσια και παιχνίδια

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας, σήμερα (19.4.2024), στο Κανάλι Ένα 90.4 έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα «καλάθια» που έχει δημιουργήσει το υπουργείο, τα οποία, όπως είπε, βοηθούν τον καταναλωτή να ψωνίζει φθηνότερα προϊόντα.

Για το «καλάθι του Πάσχα» ο Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε ότι «θέλουμε η τιμή του οβελία να μείνει αμετάβλητη σε σχέση με πέρυσι, περίπου στα 10 ευρώ. Με το καλάθι του Πάσχα, δίνουμε την επιλογή στον καταναλωτή να αγοράσει φθηνά».

Για το δε το «καλάθι του νονού», ο υπουργός επισήμανε ότι «θα περιλαμβάνει λαμπάδες, παπούτσια και παιχνίδια», υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει βοηθήσει πολύ τα νοικοκυριά.

Τέλος σημείωσε ότι και ο ίδιος ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει τις τιμές μέσω της πλατφόρμας e-katanalotis.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χρηστικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χρηστικά: Περισσότερα άρθρα
ΔΥΠΑ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ συνεργάζονται για τη στήριξη των νέων – Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές
Η πρωτοβουλία παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (31.10.25), στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας Πειραιά, με σκοπό την ενημέρωση και τη διάθεση των πρώτων καρτών στους σπουδαστές
ΔΥΠΑ και ΙΝΕΔΙΒΙΜ συνεργάζονται για τη στήριξη των νέων – Δωρεάν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων για σπουδαστές
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι πληρωμές σε πάνω από 10.000 νέους επιχειρηματίες – Ιδιαίτερη έμφαση στις γυναίκες
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) προχώρησε στην καταβολή της πρώτης δόσης ύψους 4.600 ευρώ, η οποία πιστώνεται σταδιακά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
Χαρτονομίσματα των 20 ευρώ