Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

22χρονη vegan “τρελάθηκε” ύστερα από κατανάλωση ζαμπόν σε πίτσα!

22χρονη vegan “τρελάθηκε” ύστερα από κατανάλωση ζαμπόν σε πίτσα!
photo: dailymail.co.uk

Θέμα έχει γίνει στο Newport της Νότιας Ουαλίας η αντίδραση μιας 22χρονης vegan, η οποία σημειωτέον δεν είχε φάει ποτέ στη ζωή της κρέας, όταν ανακάλυψε ότι έφαγε κομμάτι ζαμπόν σε πίτσα που είχε παραγγείλει.

Η 22χρονη vegan μαζί με τον φίλο της, επίσης vegan, παράγγειλαν πίτσα από μεγάλη αλυσίδα, φυσικά με λαχανικά. Όταν ήρθε η παραγγελία διαπίστωσαν πως είχαν φάει κομμάτια ζαμπόν που ήταν κρυμμένα στην πίτσα.

Όσο για την αντίδραση της κοπέλας; Επική! Πήγε στην τουαλέτα και προσπάθησε να κάνει εμετό για να αποβάλλει το κρέας από τον οργανισμό της και πλέον νοιώθει ψυχικά “άρρωστη” μετά από αυτό το γεγονός. Μάλιστα δηλώνει πως πλέον δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο φαγητό που της προσφέρουν και έχει αποκτήσει φοβίες για το τι μπορεί να κρύβει το γεύμα της. Ακόμη και για το φαγητό που φτιάχνει μόνη της δεν είναι πλέον σίγουρη και διπλοτσεκάρει τι περιέχει η τροφή που τρώει. Το ότι κατανάλωσε κρέας την έχει “τρελάνει” και η νεαρή vegan δεν ξέρει πόσο καιρό θα της πάρει για να το ξεπεράσει…

Ο φίλος της από την άλλη δεν το έχει πάρει τόσο βαριά. Δηλώνει βέβαια και αυτός σοκαρισμένος αλλά μάλλον το ξεπέρασε, αφού στο παρελθόν είχε ξαναφάει κρέας….

Όπως ήταν φυσικό πήρε έξαλλη την εταιρεία διανομής πίτσας, η οποία της υποσχέθηκε ότι θα διερευνήσει το γεγονός και της υποσχέθηκε ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Πηγή: dailymail.co.uk

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις