Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Tyson και Holyfield λανσάρουν «ιερά» σνακ κάνναβης!

Tyson και Holyfield

Οι θρύλοι της πυγμαχίας και πρώην αντίπαλοι, Mike Tyson και Evander Holyfield, συνεργάζονται για να λανσάρουν μια σειρά σνακ με εκχύλισμα κάνναβης και σχήμα δαγκωμένου αφτιού, που θα ονομαστούν «Holy Ears» ή αλλιώς «Ιερά αυτιά».

Από που εμπνεύστηκαν;

Η συνεργασία ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, και έρχεται 25 χρόνια μετά τον περίφημο αγώνα του εν λόγω διδύμου στο πρωτάθλημα βαρέων βαρών, στον οποίο ο Tyson αποκλείστηκε, επειδή δάγκωσε ένα κομμάτι από το αυτί του Holyfield!

Οι πρώην αντίπαλοι επανενώνονται κάτω από τη νεοσύστατη εταιρεία κάνναβης, «Carma Holdings», η οποία στεγάζει επίσης την «Tyson 2.0», την ήδη υπάρχουσα εταιρεία κάνναβης του Tyson.

Οι δηλώσεις των πυγμάχων

«Από τα “Mike Bites” μέχρι τα “Holy Ears”, τώρα οι λάτρεις της κάνναβης σε όλο τον κόσμο, μπορούν να βιώσουν τα ίδια οφέλη ευεξίας που μου έχουν αποφέρει τα φυτικά μας προϊόντα», είπε ο Tyson σε μια δήλωση, προσθέτοντας ότι είναι «προνόμιο να επανενωθείς» με τον πρώην αντίπαλό σου!

«Ο Mike κι εγώ έχουμε μακρά ιστορία ανταγωνισμού, αλλά και σεβασμού ο ένας για τον άλλον. Εκείνη η νύχτα άλλαξαν οι ζωές και των δύο μας. Τότε, δεν συνειδητοποιήσαμε ότι ακόμη και ως υπερδύναμοι αθλητές, πονούσαμε, επίσης, πολύ», είπε ο Holyfield σε δήλωσή του. «Τώρα, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε το “φάρμακο” που χρειαζόμασταν πραγματικά σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μας».

Η κυκλοφορία των σνακ

Η Tyson 2.0 και η Carma δήλωσαν ότι τα προϊόντα Holy Ears θα είναι διαθέσιμα από αυτόν τον μήνα στο διαδίκτυο και σε καταστήματα λιανικής στην Arizona, το Illinois, τη Nevada και το New Jersey. Θα προσφέρονται σε THC, Delta 8 και άλλες ποικιλίες κάνναβης.

 

Πηγή: www.cnbc.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις