Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απολύσεις μετά την… φαλλική διαδρομή πιλότου! Το ακατάλληλο βίντεο του Τζιούμπα και το παρασκήνιο

Ρωσία

Ο Denis Petrikov, πιλότος αεροπορικής εταιρείας της Ρωσίας κατηγορήθηκε πως παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας καθώς άλλαξε την πορεία μιας πτήσης από την Μόσχα προς το Γεκατερίνμπουργκ στις 11 Νοεμβρίου.

Το αεροσκάφος της Pobeda έκανε μια σειρά από ασυνήθιστες μανούβρες στον αέρα, ενώ μετέφερε 102 επιβάτες. Οι μανούβρες αυτές βέβαια δεν ήταν καθόλου… τυχαίες, καθώς η πορεία που διέγραψε το αεροσκάφος στον αέρα “σχημάτισε” στον χάρτη ένα… τεράστιο πέος!

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη των ρωσικών αεροπορικών Αρχών, με την αρμόδια υπηρεσία να ελέγχει τις πράξεις του πιλότου και να κατηγορεί την διοίκηση της Pobeda, με τον Γενικό Διευθυντή της, να δέχεται μια αυστηρότατη επίπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, το όλο… εγχείρημα έγινε ως ένδειξη υποστήριξης του αρχηγού της εθνικης Ρωσίας και επιθετικού της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Αρτιόμ Τζιούμπα, ο οποίος τον προηγούμενο μήνα πρωταγωνίστησε σε μια υπόθεση… αυστηρά προσωπική.

Πιο συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να αυτοϊκανοποιείται, με αποτέλεσμα να διωχθεί από την εθνική ομάδα.

Ρωσικά Μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως ο πιλότος έκανε την παραπάνω… ιδιαίτερη πορεία για να υποστηρίξει τον Τζιούμπα, με την πλευρά του να υποστηρίζει αρχικά πως οι αλλαγές πορείας έγιναν λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Δείτε την… άσεμνη πορεία του αεροσκάφους

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις