Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτές οι 5 τροφές δεν πρέπει να λείπουν από την ημέρα σου!

Αυτές οι 5 τροφές δεν πρέπει να λείπουν από την ημέρα σου!

Ο χειμώνας έχει έρθει και το ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται θωράκιση προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι ιώσεις και τα κρυώματα.

Καλύτερη «ασπίδα» αποτελεί η διατροφή γι αυτό θα ήταν καλό να ενσωματώσει καθένας στα ημερήσια γεύματά του συγκεκριμένες τροφές, καθεμία για διαφορετικούς λόγους.

Βατόμουρα και μωβ λάχανο. Το ένα φρούτο και το άλλο λαχανικό, ωστόσο και τα δύο βοηθούν πολύ στη συγκέντρωση που είναι απαραίτητο στοιχείο στην καθημερινότητα όλων μας.

Μήλα. Το αγαπημένο αυτό χειμερινό φρούτο που συνδυάζεται με γλυκά, με γιαούρτι αλλά και με… κρασί, δεν είναι απλά νόστιμο και δροσερό αλλά κάνει και πολύ καλό στην καρδιά, καθώς μειώνει την πιθανότητα εμφράγματος. Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα που λέμε…

Μανιτάρια. Πρόκειται για ένα ακόμα λαχανικό το οποίο μπορεί να καταναλωθεί σε πολλές μορφές και αποτελεί superfood μιας και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Πέρα όμως από αυτό, μειώνει δραστικά και την χοληστερόλη.

Μαρούλι. Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Το μαρούλι είναι η ιδανική τροφή για να συγκρατεί όλα τα καλά στοιχεία απ’ ό,τι τρώμε μες την ημέρα.

Επομένως, αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις