Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτό το αβοκάντο δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Αυτό το αβοκάντο δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Ονομάζεται Avolato και δεν είναι ένα απλό παγωτό αβοκάντο αλλά μία ολόκληρη εμπειρία για τον πελάτη. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Στο πολυκατάστημα Selfridges του Λονδίνου σερβίρεται ένα αβοκάντο όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Δεν έχει την κλασική λιπαρή γεύση που έχετε στο μυαλό σας, αλλά μία πολύ πιο γλυκιά και παγωμένη.

Καλά καταλάβατε, είναι παγωτό! Ο λόγος που μοιάζει τόσο πολύ στο κανονικό αβοκάντο είναι το γεγονός ότι οι ζαχαροπλάστες του Snowflake Luxury Gelato του πολυκαταστήματος, το φτιάχνουν μέσα στη φλούδα ενός κανονικού αβοκάντο. Όλο το εσωτερικό όμως αποτελείται από δύο διαφορετικές γεύσεις παγωτού, αβοκάντο παγωτό με λεμόνι και σιρόπι και από μπάλα καρυδιού και φυστικοβούτυρου που λειτουργεί ως ο καρπός του.

Ονομάζεται Avolato από το Avocado και το Gelato (παγωτό) και είναι το νέο τρεντ στο Λονδίνο. Η ιδιοκτήτρια, Silvia Gaetta δηλώνει στην κάμερα του Insider: “Τα αβοκάντο είναι 100% φρέσκα. Δεν θέλαμε απλά να φτιάξουμε ένα παγωτό αβοκάντο αλλά να προσφέρουμε μία εμπειρία στον πελάτη μας. Για αυτό μας ήρθε η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε τη φλούδα του και να το σερβίρουμε σε φύλλο από μπαμπού έτσι ώστε να εκπλήσσει τον πελάτη”.

Πάνω από 100 avolatos πωλούνται κάθε μέρα στο ζαχαροπλαστείο και κοστίζουν 11 περίπου ευρώ το ένα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: FOOD INSIDER

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις