Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Η φάρσα του αιώνα! Τρομοκρατεί κόσμο με ψεύτικα φίδια

Η φάρσα του αιώνα! Τρομοκρατεί κόσμο με ψεύτικα φίδια

“Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Ένα τεράστιο φίδι σε ακολουθεί!”, προειδοποιεί τα θύματα του ο νεαρός. Δείτε το ξεκαρδιστικό viral βίντεο.

Εσάς ποια θα ήταν η αντίδρασή σας αν κάποιος σας χτυπούσε την πλάτη και σας έλεγε ότι σας ακολουθεί ένα τεράστιο φίδι; Οι ανυποψίαστοι περαστικοί δεν αντέδρασαν με ψυχραιμία…

Ένας χρήστης του Youtube σκαρφίστηκε μια απίστευτη φάρσα για να φτιάξει ένα βίντεο με σκοπό να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές. Και τα κατάφερε! Με ένα κλιπ που τοποθετούσε στα ρούχα των θυμάτων του, συνέδεσε ένα ψεύτικο φίδι. Έτσι, όταν τους χτυπούσε την πλάτη ενημερώνοντάς τους ότι ένα φίδι βρίσκεται ακριβώς από πίσω τους, οι περαστικοί όσο και να έτρεχαν, θα τους ακολουθούσε το ψεύτικο φίδι.

“Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Ένα τεράστιο φίδι σε ακολουθεί!”, προειδοποιεί τα θύματα του ο νεαρός. Αυτοί το βάζουν στα πόδια, τρέχουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να φύγουν μακριά από το τρομακτικό φίδι που τους ακολουθεί.

Δείτε το viral βίντεο που κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου:

https://www.facebook.com/UaiFaiIronicoOficial/videos/1940361246226502/?hc_ref=ARQ2Ifz4IGFC2qLlkoPVV4j0dRlqjjqOd-TeYij6igPkUrWkz4xYGYW01AoanSb0alM

Πηγή βίντεο: Uai-Fai Irônico

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις