Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Για αυτούς, η γυμναστική είναι οικογενειακή υπόθεση

Για αυτούς, η γυμναστική είναι οικογενειακή υπόθεση

Ο performer του Cirque du soleil Wayne Skivington κάνει γυμναστική μαζί με τα παιδιά του. Τα βίντεό του τον έκαναν γνωστό στο διαδίκτυο.

Τα βίντεο του Wayne Skivington κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ο λόγος είναι πολύ χαριτωμένος. Ο performer του Cirque du soleil κάνει γυμναστική μαζί με τα παιδιά του και το αποτέλεσμα είναι άκρως αξιολάτρευτο.

Από τότε που ο 28χρονος από την Αμερική άρχισε να ανεβάζει τέτοια βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι followers του έχουν ξεπεράσει τους 100.000. “Ο μπαμπάς είναι αυτός που πάντα πετά το παιδί στον αέρα, απλά εγώ το πήγα στο επόμενο επίπεδο!”, δηλώνει ο ίδιος.

Και συνεχίζει: “Παρατήρησα ότι όποτε γυμνάζομαι έρχεται δίπλα μου ο γιος μου ο Rowan και με αντιγράφει. Αποφάσισα λοιπόν να κάνουμε τις ασκήσεις μαζί και να με βοηθάει. Τώρα πλέον όλη η οικογένεια κάνουμε μαζί γυμναστική”.

O Wayne Skivington γυμνάζεται καθημερινά από την ηλικία των 4 και μπήκε στον μαγευτικό κόσμο του Cirque du soleil μόλις έγινε 20 χρονών. Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: FitnessAndPower

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις