Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιατί να πίνετε μόνοι σας αφού υπάρχει κρασί για γάτες

Γιατί να πίνετε μόνοι σας αφού υπάρχει κρασί για γάτες

Η γάτα σας από εδώ και πέρα μπορεί να σας συντροφεύει στις βραδιές που θέλετε να κάτσετε σπίτι και να πιείτε λίγο κρασί. Η Apollo Peak έφτιαξε κρασί για γάτες.

Πόσες μέρες θέλετε απλά να κάτσετε σπίτι σας και να περάσετε όλο το βράδυ με ταινία και λίγο κρασί; Πόσες φορές έχετε μείνει μόνοι σας και δεν έχετε παρέα για να μοιραστείτε αυτές τις χαλαρές στιγμές; Ποιος είπε όμως ότι η γάτα σας δεν μπορεί να σας συντροφεύσει στις βραδιές αυτές…

Η εταιρεία Apollo Peak από το Κολοράντο, έφτιαξε κρασί για γάτες! H τετράποδη αγαπημένη σας παρέα που δεν σας αποχωρίζεται ποτέ, μπορεί μαζί σας να πιει είτε λευκό, το Moscato είτε κόκκινο κρασί, το Pinot Meow. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι φυσικά το κρασί για γάτες δεν περιέχει ίχνος αλκοόλ αλλά είναι παρασκευασμένο με catnip.

Τι είναι αυτό; Βότανο που ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της μέντας. Το catnip φτιάχνει με φυσικό τρόπο τη διάθεση των γατών, όπως ακριβώς κάνουν τα βότανα στους ανθρώπους. Μόλις τα αγαπημένα σας τετράποδα πιουν το ειδικά διαμορφωμένο για αυτά κρασί, συνήθως γίνονται πιο γλυκά, μιαουρίζουν, ζητούν την προσοχή σας, έχουν όρεξη για χάδια και παιχνίδια και συμπεριφέρονται σαν μικρά γατάκια!

Απολαύστε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Tech Insider

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις