Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γυναίκα που παντρεύτηκε μια πάνινη κούκλα, ισχυρίζεται ότι η σχέση της «κρέμεται από μια κλωστή»

πάνινη κούκλα

Μία γυναίκα που παντρεύτηκε μια πάνινη κούκλα, αποκαλύπτει ότι έπεσε «θύμα απιστίας», και μάλιστα την ημέρα που το ζευγάρι ετοιμαζόταν να γιορτάσει την πρώτη επέτειο γάμου του!

Η πάνινη ιστορία αγάπης τους

Η 37χρονη Meirivone Rocha Moraes από τη Βραζιλία, έγινε πρωτοσέλιδο ένα χρόνο πριν, αφού αποκάλυψε ότι είχε γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της, μια πάνινη κούκλα, ονόματι Marcelo. Στις 18 Δεκεμβρίου 2021, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια γαμήλια τελετή στην οποία συμμετείχαν 250 καλεσμένοι, και δεν άργησε να καλωσορίσει στον κόσμο την κούκλα-μωρό του, Marcelino, που γεννήθηκε στο σπίτι, με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας και ενός γιατρού!

Δυστυχώς όμως, το γυαλί ράγισε όταν η Meirivone ανακάλυψε πως ο Marcelo την απατάει, και πιο συγκεκριμένα μιλάει στα social media με άλλες γυναίκες.

Οι δηλώσεις της Meirivone

Η Meirivone μιλά για τα προβλήματα στον γάμο της σε ένα βίντεο TikTok, το οποίο σύμφωνα με την Daily Star έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές. «Το έμαθα από μια φίλη μου. Εκείνη μου είπε ότι είδε τον Marcelo να μπαίνει σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ νοσηλευόμουν για τρεις νύχτες και τρεις ημέρες με τον Marcelino, τον γιο μας, ο οποίος είχε ίωση», είπε στο βίντεο.

«Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά μετά άρχισα να ψάχνω το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, που με έκαναν να βεβαιωθώ ότι με απατούσε», συμπλήρωσε η ίδια. Ακόμη, δήλωσε ότι ο σύζυγός της, ενώ στην αρχή συνέχιζε να αρνείται τα πάντα, στη συνέχεια της είπε ότι εξακολουθεί να την αγαπά και την ικέτευσε για συγχώρεση.

Η ίδια έχει αναρτήσει μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, που δείχνουν το ζευγάρι σε ευτυχισμένες στιγμές. Σε μια από τις αναρτήσεις, η Moraes περιγράφει ότι «Σε αυτόν τον γάμο υπάρχουν δυσκολίες κατανόησης, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη».

Πηγές: www.mirror.co.uk, www.dailymail.co.uk

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις