Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ήρθε η ροζ σοκολάτα χωρίς ίχνος χρωστικής

Ήρθε η ροζ σοκολάτα χωρίς ίχνος χρωστικής

Αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές γεύσεις σοκολάτας, έφτασε η ροζ σοκολάτα που βάζει κάτω όλες τις υπόλοιπες! Δεν αποτελεί προϊόν προσμείξεων και υπόσχεται πλούσια γεύση!

Ποια μαύρη, ποια καφέ και ποια λευκή… Η ροζ σοκολάτα έρχεται να κλέψει την παράσταση και πάνω από όλα τα απαιτητικά στομάχια! 80 χρόνια χρειάστηκαν για να ανακαλυφθεί νέο είδος σοκολάτας. Μια ανακάλυψη που σίγουρα ικανοποιεί μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού!

Πρόκειται για μια ανακάλυψη ελβετικής σοκολατοποιίας, της Barry Callebaut, και δεν αποτελεί προϊόν προσμείξεων. Προέρχεται από ένα διαφορετικό είδος κακάο (Ruby Cocoa) και έχει ροζ χρώμα. Η γεύση της είναι φρουτώδης και κρεμώδης.

https://www.instagram.com/p/BYyudxPg4Yw/?tagged=pinkchocolate

Το Cacao Ruby καλλιεργείται οργανικά στην Ακτή του Ελεφαντοστού, στον Ισημερινό και τη Βραζιλία. «Δεν είναι γενετικά τροποποιημένη ποικιλία, δεν προσθέτουμε γεύσεις, χρωστικές ή πρόσθετα. Βρίσκονται όλα στους κόκκους του κακάο», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι. Το προϊόν δεν έχει ακόμα λάβει την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων, όμως αναμένεται σύντομα.

Σε λίγους μήνες ίσως βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ. Εσείς θα την δοκιμάζατε;

Απολαύστε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: ODN 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις