Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητέρα θηλάζει το μωρό της σε εστιατόριο όταν ξαφνικά μια γυναίκα σταματά το φαγητό της! Δείτε τι της είπε

Μητέρα θηλάζει το μωρό της σε εστιατόριο όταν ξαφνικά μια γυναίκα σταματά το φαγητό της! Δείτε τι της είπε

Μητέρα θηλάζει το μωρό της την ώρα που είναι σε εστιατόριο και ξαφνικά μια άγνωστη γυναίκα σταματά το φαγητό της και έρχεται προς το μέρος της. Δείτε τι της είπε και ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας.

Ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, είναι ακόμα επιφυλακτικό για τον δημόσιο θηλασμό. Σε ένα εστιατόριο όμως στην Αμερική, συνέβη κάτι απίστευτο. Η Briar Lusia Mcqueen βγήκε να απολαύσει το πρωινό της μαζί με τον 8 εβδομάδων γιο της, ο οποίος άρχισε να κλαίει αναζητώντας τροφή.

Οι περισσότερες μητέρες θα έψαχναν ένα ιδιωτικό χώρο για να θηλάσουν το μωρό τους, η Briar όμως αποφάσισε να το κάνει την ώρα που ήταν στο τραπέζι.

Τότε, μια άγνωστη γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, σταμάτησε το γεύμα της, την πλησίασε και της είπε, κόβωντας σε κομμάτια το φαγητό της Briar: “Τι καλή μαμά! Γιατί μια τέτοια μαμά να φάει κρύο το φαγητό της;”

Η Briar έμεινε έκπληκτη, αφού περίμενε ότι η γυναίκα θα της έλεγε να πάει κάπου αλλού για να θηλάσει το μωρό της.

Η ίδια δηλώνει ευγνώμων με την αντίδρασή της και δεν περίμενε να της φερθεί τόσο γλυκά! Τον ενθουσιασμό της εξέφρασε κάνοντας γνωστή την είδηση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε