Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Νύφη έφτασε στον γάμο με πατίνι! Ο λόγος συγκινεί…

Νύφη έφτασε στον γάμο με πατίνι! Ο λόγος συγκινεί…

Αυτή η νύφη αποφάσισε να πάει στον γάμο της με ένα πατίνι! Δείτε τον συγκινητικό λόγο πίσω από αυτήν την πράξη της…

Η Victoria Faye έφτασε τόσο αυτή όσο και οι κουμπάρες στον γάμο της με πατίνια. Ο λόγος που το έκαναν αυτό, συγκινεί…

Η 28χρονη πάσχει από ινομυαλγία. Ως ινομυαλγία αναφέρεται μια μορφή ρευματισμού και πιο συγκεκριμένα εξωαρθρικού ρευματισμού καθώς αφορά πόνο στους μυς και όχι στις αρθρώσεις. Ο πάσχων από ινομυαλγία υποφέρει από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο καθώς οι μύες, τένοντες και ινώδεις ιστοί παρουσιάζουν άλγος, που συνυπάρχει με κόπωση και διαταραχές ύπνου.

Στον ασθενή, ο βαθύς ύπνος (στάδιο IV της nonREM), διακόπτεται από άλφα κύματα (RΕΜ φάση: κύματα αφύπνισης) με αποτέλεσμα το σώμα να μη χαλαρώνει και ο ύπνος να μην αναπληρώνεται.

“Ήθελα κάτι διαφορετικό! Δεν ήθελα να εμφανιστώ στην εκκλησία ούτε με λιμουζίνα ούτε με αυτοκίνητο. Έτσι, επειδή κιόλας η εκκλησία ήταν πολύ κοντά από το σπίτι μου, μου ήρθε τελευταία στιγμή μια τέλεια ιδέα. Να πάω με πατίνι συνοδευόμενη από τις φίλες μου! Πάσχω από ινομυαλγία και επειδή ξέρω ότι σε λίγο καιρό μπορεί ο πόνος να με κάνει να μη μπορώ να περπατάω άνετα, τώρα που μπορώ, θέλω να το ευχαριστηθώ!”, δήλωσε η ίδια στο Caters News.

Οι φίλες της έδειξαν την υποστήριξη τους και με τα πατίνια τους έκαναν όλους τους περαστικούς στο δρόμο να γυρίσουν να τις κοιτάξουν!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=exixW6sgKhA

Πηγή βίντεο: nollygrio

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις