Πέμπτη, 13 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ο πιο πιστός εργαζόμενος στον κόσμο!

ηλικιωμένος εργάτης κλωστοϋφαντουργίας

Ο Walter Orthmann, ένας 100χρονος άνδρας από τη Βραζιλία, εργάζεται στην ίδια εταιρεία από το 1938, γεγονός που καθιστά επισήμως την καριέρα του αντάξια του βιβλίου των ρεκόρ Γκίνες!

Ο Walter άρχισε να εργάζεται για την Industrias Renaux S.A., μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στο Μπρουσκ της Βραζιλίας, στις 17 Ιανουαρίου 1938, όταν ήταν μόλις 15 ετών. Ξεκίνησε ως βοηθός στο ναυτιλιακό τμήμα, αλλά με τα χρόνια, προήχθη σε διοικητικό βοηθό και, τελικά, σε διευθυντή πωλήσεων!

Κατά τη διάρκεια της 84χρονης καριέρας του, ο Walter έκανε επαγγελματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, έλαβε τον μισθό του σε εννέα διαφορετικές ονομαστικές αξίες και χρησιμοποίησε σχεδόν κάθε εμπορική αεροπορική εταιρεία στην ιστορία της βραζιλιάνικης αεροπορίας.

 

Οι δηλώσεις του πιο πιστού εργαζόμενου

«Πρέπει να σου αρέσει να δουλεύεις. Άρχισα να εργάζομαι γεμάτος προθυμία και τη μαχητικότητα», είπε ο Walter Orthmann, όταν ρωτήθηκε τι τον κράτησε να συνεχίσει να εργάζεται για την Industrias Renaux S.A. για πάνω από οκτώ δεκαετίες.

«Δεν μπορείς να κάνεις καμία δουλειά απλά για να πεις ότι δουλεύεις. Αυτό δεν λειτουργεί. Δεν θα μπορέσεις να το αντέξεις». Ακόμη, όταν ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε τον κόσμο, η απάντηση του ήταν: «Μην θυμώνετε, να κάνετε τα πάντα γελώντας. Απλά να κάνετε αυτό που σας αρέσει από τα βάθη της καρδιάς σας. Μην έχετε εχθρούς. Να απολογείστε. Ζήστε ήρεμα. Η ζωή είναι απλώς ένα πέρασμα στη Γη, απολαύστε το, να κάνετε ό,τι θέλετε».

Το ρεκόρ Γκίνες

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Walter Orthmann μπήκε επίσημα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη καριέρα στην ίδια εταιρεία (84 χρόνια και 9 ημέρες). Στις 19 Απριλίου έκλεισε τα 100, αλλά δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από τη μοναδική εταιρεία στην οποία εργάστηκε ποτέ!

Πηγή: kiss951.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις