Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Παγωτό με γεύση Pokémon στη Θεσσαλονίκη: Ποιο είναι το «μυστικό» συστατικό

Παγωτό με γεύση Pokémon στη Θεσσαλονίκη: Ποιο είναι το «μυστικό» συστατικό
Karfitsa.gr

Το Pokémon έγινε και παγωτό και μπορεί κάποιος να το βρει σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοφιλής σειράς Pokémon, που ξεκίνησε πριν από τέσσερις δεκαετίες και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο διάσημα franchise στα media, τώρα έγινε και γεύση παγωτού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το karfitsa.gr, στο ζαχαροπλαστείο Δημητρακάς στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης δίπλα στις συνηθισμένες γεύσεις παγωτού υπάρχει πλέον και μια που ξεχωρίζει. Το παγωτό Pokémon, που διαθέτει ένα «μυστικό» συστατικό.

Με έντονη σοκολατένια γεύση και με «μυστικό» συστατικό, κρυστάλλους ζάχαρης που δημιουργούν «έκρηξη» στο στόμα, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φίλων του παγωτού.

«Θέλαμε εδώ και καιρό να βγάλουμε κάτι παιδικό και σκεφτήκαμε έτσι κάτι παιχνιδιάρικο. Το παγωτό Pokémon έχει κρυστάλλους ζάχαρης, οι οποίοι σκάνε στο στόμα. Σκεφτήκαμε ότι αυτό μοιάζει με την pokeball η οποία σκάει στο έδαφος και βγαίνει το Pokémon. Κάπως έτσι ήταν η φιλοσοφία πίσω από το παγωτό και το ταιριάξαμε», δήλωσε η Κατερίνα Δημητρακά, κόρη του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου, Δημήτρη Δημητρακά.

«Αρέσει στον κόσμο γιατί έχει και τα παιχνίδια πάνω και θέλουν να το δοκιμάσουν. Άρεσε πολύ και στα παιδιά που το δοκίμασαν, ακριβώς γιατί έχει τους κρυστάλλους που σκάνε στο στόμα. Οι μεγάλοι το βλέπουν νοσταλγικά γιατί το Pokémon είναι παλιό, οπότε το παίρνουν και για αυτό το λόγο. Πηγαίνει καλά μέχρι τώρα», σχολίασε.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, απεικονίζουν γνωστά Pokémon, όπως το Eevee, το Jigglypuff και το Sprigatito. Η επιλογή των παιχνιδιών ως διακριτικά που να ξεχωρίζουν το παγωτό, έγινε για να κεντρίσουν το μάτι του πελάτη. 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις