Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Παχύσαρκη μαμά από large φόρεσε small τρώγοντας μόνο… σοκολάτα

Παχύσαρκη μαμά από large φόρεσε small τρώγοντας μόνο… σοκολάτα

Αυτή η μαμά είναι εθισμένη στη σοκολάτα και αποφάσισε να χάσει κιλά τρώγοντας μόνο… σοκολάτα. Τα κατάφερε και αποκαλύπτει τα μυστικά της!

Η Kerrie Kidman από ένα μέγεθος 24 έχει φτάσει το 8, τρώγοντας μόνο το αγαπημένο φαγητό της, την σοκολάτα. Η 28χρονη μητέρα δύο παιδιών απέτυχε σε κάθε διατροφή που της έδιναν οι διαιτολόγοι, εξαιτίας του εθισμού της.

Η Kerrie, από το Saffron Waldon, Essex, είχε υπερβολικό βάρος από την παιδική της ηλικία και είχε δεχθεί bullying στο σχολείο λόγω του μεγέθους της. Ο έγγαμος βίος στη συνέχεια και η ενασχόληση με τα 2 της παιδιά, την έκαναν να προτιμά τα έτοιμα και συνήθως ανθυγιεινά φαγητά, γεγονός που χειροτέρεψε την κατάστασή της.

Μετά από πολλές αλλαγές στη διατροφή και πολλούς διατροφολόγους, η Kerrie άκουσε για ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ενός τοπικού συμβούλου απώλειας βάρους που ζούσε στην περιοχή της. Επισκέφτηκε τον Keeley Kenzie, ο οποίος συμφώνησε ότι ήταν ασφαλές να ακολουθήσει τον εθισμό της.

https://www.youtube.com/watch?v=hGPEP-BqPxA

Έτσι, το σχέδιο του ήταν να χρησιμοποιήσει για την διατροφή της, μόνο ένα προϊόν γεύσης. Τι άλλο από την… σοκολάτα! Για έναν ολόκληρο μήνα η Kerrie δεν έτρωγε τίποτα άλλο πέρα από 4 ροφήματα σοκολάτας την ημέρα. Μέσα σε έναν μήνα, έχασε 5 ολόκληρα κιλά, 1 κιλό την εβδομάδα.

Ύστερα, στο πρόγραμμά της προστέθηκαν μπάρες σοκολάτας και αφαιρέθηκε ένα ρόφημα σοκολάτας. Με αυτόν τον τρόπο, συνέχισε να χάνει κιλά, μέχρι που από large άρχισε να φοράει σιγά σιγά medium.

Τέσσερις μήνες μετά, η 28η μητέρα έχει βρει την φόρμα που ονειρευόταν όλη της τη ζωή. Πλέον δεν τρέφεται μόνο με σοκολάτα. Τα γεύματά της αποτελούνται από ροφήματα και μπάρες σοκολάτας όπως παλιά, αλλά προστέθηκε για μεσημεριανό μια σαλάτα με κοτόπουλο ή γαρίδες.

“Είμαι ευτυχισμένη! Ποτέ δεν πίστευα ότι θα χάσω τόσα πολλά κιλά και κυρίως τόσο εύκολα! Ήταν ο μόνος τρόπος να χάσω κιλά. Και αδυνατίζω και τρώω την σοκολάτα μου, που με τίποτα δεν θα μπορούσα να αποχωριστώ!”, δηλώνει ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα η Kerrie.

Ακολουθήστε την Kerrie Kidman στο Instagram και δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της.

Πηγή βίντεο: theverge

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις