Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ποια αντικείμενα έκλεψαν περισσότερο από τα ξενοδοχεία το 2023 – Τι δείχνει έρευνα

Ποια αντικείμενα έκλεψαν περισσότερο από τα ξενοδοχεία το 2023 – Τι δείχνει έρευνα

Ποια αντικείμενα έκλεψαν περισσότερο οι ταξιδιώτες που έμειναν σε τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία μέσα στο 2023; Αν θεωρείς πως τα σαπούνια ή το στυλό που βρίσκεται στο κομοδίνο του δωματίου, φιγουράρουν στην πρώτη θέση, τότε έχασες.

Φυσικά και θα τα βρεις μέσα στη σχετική λίστα των κλεψιμαίικων αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή των αντικειμένων που μπαίνουν στις αποσκευές λίγο πριν το check out.

Η πλειοψηφία όσων αποφασίζουν να πάρουν κάποια «αναμνηστικά» από το δωμάτιο, στοχεύουν σε κάτι μεγαλύτερο από ένα ταπεινό στυλό ή ένα σαπούνι μιας χρήσης.

Τα αντικείμενα που έκλεψαν περισσότερο από τα ξενοδοχεία οι πελάτες είναι πετσέτες (79,2%), μπουρνούζια (66,4%), κρεμάστρες (49,8%), στυλό (41,8%) και καλλυντικά (36,5%). Υπήρχαν βέβαια και οι πιο… τολμηροί που, μεταξύ άλλων αντικειμένων, πήραν μαζί τους από έργα τέχνης, στρώματα και τηλεοράσεις.

Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα στοιχεία; Η έρευνα διεξήχθη από το Wellness Heaven, ιστότοπο αξιολόγησης σπα και πολυτελών ξενοδοχείων σε Ευρώπη και Ασία και μετρά 18 χρόνια ζωής.

Το Wellness Heaven απευθύνθηκε σε 1.376 διευθυντές ξενοδοχείων 4 και 5 αστέρων με σκοπό να συγκεντρώσει τη λίστα με τα αντικείμενα που κλέβονται συχνότερα από τους επισκέπτες.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις