Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι πραγματικά σημαίνει να είσαι εργαζόμενη μητέρα…

Τι πραγματικά σημαίνει να είσαι εργαζόμενη μητέρα…

Μια ανάρτηση στο Facebook αποτυπώνει τι πραγματικά σημαίνει να είσαι εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Το μήνυμα της Liz Petrone έγινε viral.

Η ανάρτηση μιας γυναίκας στο Facebook που περιγράφει λεπτομερώς τη χαοτική ρουτίνα του πρωινού της, έχει γίνει viral. Γιατί; Ο λόγος είναι ότι δείχνει μια πραγματική εικόνα για την καθημερινότητα μιας μητέρας. Μια καθημερινότητα που σοκάρει πολλούς χωρίς παιδιά.

Η Liz Petrone από τη Sycracuse της Νέας Υόρκης αποφάσισε με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, να παρουσιάσει πώς ξεκινά μια μέρα της. Η Liz είναι εργαζόμενη μητέρα τεσσάρων παιδιών και το πρόγραμμά της είναι πάντα γεμάτο.

Με τέσσερα παιδιά να προετοιμάσει για το σχολείο, η μητέρα περιγράφει λεπτομερώς την ρουτίνα που περνά κάθε μέρα πριν αρχίσει την πλήρη απασχόλησή της σε μια εταιρεία πληροφορικής στις 9 π.μ. «Ξύπνησα τέσσερις κοιμισμένους ανθρώπους σήμερα», έγραψε στο Facebook της, για τα παιδιά της, ηλικίας 12, 11, 7 και 3 χρονών.

This morning I woke four sleepy humans. Some I gently patted, some I prodded, and one I pulled the covers off and tried…

Gepostet von Liz Petrone am Mittwoch, 20. September 2017

“Έφτιαξα πέντε κρεβάτια, ένα δύο φορές επειδή κάποιος αποφάσισε να προσπαθήσει να ξανακοιμηθεί!”, περιγράφει. Η μαμά των τεσσάρων στη συνέχεια ντύνει τα παιδιά της, τους υπενθυμίζει να βουρτσίζουν τα δόντια τους, κλείνει την τηλεόραση, βάζει φαγητό στο σκυλί, πηγαίνει τα παιδιά της σε δύο διαφορετικά σχολεία και επιστρέφει σπίτι για να βάλει και να απλώσει πλυντήρια.

Η ίδια δηλώνει ότι περπατά τόσο πολύ που σύμφωνα με το ρολόι γυμναστικής της, περπατά περισσότερο από δύο μίλια πριν ακόμα φτάσει στην δουλειά της. “Μέχρι να καθίσω στην καρέκλα μου στη δουλειά και να ανοίξω τον υπολογιστή μου, η εφαρμογή του κινητού μου, με ενημερώνει ότι περπάτησα 2.5 μίλια”.

https://www.youtube.com/watch?v=mJHpCx_AI0M

Η ίδια μάλιστα εξομολογείται: “Δουλεύω κάπου που μου αρέσει πολύ, αλλά ποτέ δεν αισθάνομαι εντελώς παρούσα”, είπε στην ABC News. «Πηγαίνω στη δουλειά και σκέφτομαι τα παιδιά μου και όταν πάω σπίτι, σκέφτομαι την δουλειά μου». Και συνέχισε: “Φτάνω σχεδόν πάντα αργοπορημένη και κάποιες φορές τους το ακυρώνω τελευταία στιγμή”.

Η ειλικρινής θέση της από τότε, έχει μοιραστεί πάνω από 2.000 φορές και έχει συγκεντρώσει 10.000 likes, καθώς γονείς από όλο τον κόσμο ταυτίστηκαν μαζί της.

Η πολυάσχολη όμως καθημερινότητά της γυρνάει γύρω από τα παιδιά της, και αν είναι κάτι που την κάνει ευτυχισμένη, είναι ο πολύτιμος χρόνος με τα 4 παιδιά της…

Πηγή βίντεο: ThingsToKnow

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις