Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Την διέκοψε πριν καλά καλά αρχίσει να τραγουδάει [vid]

Την διέκοψε πριν καλά καλά αρχίσει να τραγουδάει [vid]

Μόλις άρχισε να ερμηνεύει το τραγούδι, ένας από την κριτική επιτροπή την σταμάτησε και όλοι έμειναν έκπληκτοι! Δείτε γιατί.

Συνήθως στα talents show, υπάρχει και ένας από την κριτική επιτροπή που “παίζει” τον ρόλο του κακού. Στην περίπτωση του Britain’s Got Talent, την θέση αυτή την έχει ο Simon Cowell.

 Η Sian Pattison Warwickshire, είναι μητέρα και είχε αφήσει τα πάντα για να μεγαλώσει την μικρή της κόρη. Πάντα ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι όμως οι συνθήκες δεν ευνοούσαν για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η 10χρονη κόρη της όμως της έκανε μια έκπληξη!

Ήξερε ότι η μαμά της ήθελα να πάρει μέρος στον διαγωνισμό και αποφάσισε να συμπληρώσει μόνη της την δήλωση και να την πείσει να πάει. Στην αρχή, η Sian ήταν διστακτική, αργότερα όμως πήρε το θάρρος να βρεθεί σε μια τόσο μεγάλη σκηνή για πρώτη φορά και να δεχθεί κριτική από τους επαγγελματίες του χώρου.

Μια κίνηση όμως του Simon Cowell την αποθάρρυνε. Η ίδια συστήνεται και ξεκινά το “Ave Maria”. Λίγα δευτερόλεπτα μετά αυτός την σταματά δυσανασχετώντας την ίδια και την κόρη της που παρακολουθούσε τι γινόταν μαζί με το κοινό. Της ζητά να αλλάξει τραγούδι για να ταιριάζει στη φωνή της περισσότερο. Με το που άλλαξε τραγούδι και ερμήνευσε το “With You” ο πιο σκληρός κριτής του σόου, της έδωσε συγχαρητήρια και της είπε ότι είχε καταλάβει από την πρώτη στιγμή το ταλέντο της.

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε