Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Την κατηγόρησαν ότι δεν μπορεί να κάνει το παιδί της να ησυχάσει – Έδωσε την καλύτερη απάντηση

Την κατηγόρησαν ότι δεν μπορεί να κάνει το παιδί της να ησυχάσει – Έδωσε την καλύτερη απάντηση

“Ελπίζω να το κάνει να βγάλει τον σκασμό!”, ακούστηκε να λέει ένας νεαρός σε μία νέα μητέρα. Την απάντηση κανείς δεν την περίμενε…

Το να είσαι γονιός δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η Lucy Hatami έγινε για πρώτη φορά μητέρα και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που έχει ο ερχομός ενός παιδιού, όμως φροντίζει να είναι συνέχεια στο πλευρό του μωρού της και να κάνει ό,τι μπορεί για να το μεγαλώσει σωστά.

Ένα περιστατικό όμως που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα την έκανε να νιώσει ότι όσο δύσκολο είναι να είσαι μητέρα, οι γονείς γνωρίζουν και σε αντιμετωπίζουν με κατανόηση και βοήθεια. Η νεαρή μητέρα πήγε σε ένα εστιατόριο να γευματίσει με τον 8 μηνών γιο της, όμως εκείνος δεν σταματούσε να κλαίει.

Παρόλο που η Lucy έκανε τα πάντα για να τον ηρεμήσει, η προσπάθειά της δεν έφερε καρπούς και το παιδί της έκλαιγε δίχως σταματημό. Η ίδια ντρεπόταν πολύ καθώς όλοι στο εστιατόριο την κοιτούσαν περίεργα, κανείς από τους σερβιτόρους δεν φάνηκαν πρόθυμοι να την βοηθήσουν και η όλη κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιτίας ενός νεαρού που καθόταν απέναντί της.

“Ελπίζω να το κάνει να βγάλει τον σκασμό!”, ακούστηκε να λέει ο νεαρός που απολάμβανε μέχρι πριν από λίγο το πρωινό του με τον πατέρα του. Η νεαρή μητέρα το άκουσε και δεν ήξερε τι να κάνει. Η απάντηση όμως που έλαβε ο νεαρός ήταν η καλύτερη…

“Εσύ πιστεύεις δηλαδή ότι ήσουν καλύτερος; Το ίδιο γκρινιάρης ήσουν και εσύ! Πήγαινε στην κυρία και ζήτησε της συγγνώμη και ρώτα την αν χρειάζεται βοήθεια!”, είπε ο πατέρας του.

Η μητέρα ακούγοντας τον πατέρα να μιλά με αυτόν τον τρόπο, ένιωσε αμέσως καλύτερα. Ήταν μεγάλη ανακούφιση για αυτήν που ένας άνθρωπος που έχει περάσει τα ίδια, την κατάλαβε. Άλλωστε το είχε ανάγκη πολύ.

“Ευχαριστώ τον πατέρα που έστω και είκοσι χρόνια μετά θυμάται τις δυσκολίες του να είσαι γονιός!”, έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Θέλει υπομονή να ακούς ένα μωρό να κλαίει, αλλά θέλει περισσότερη δύναμη να είσαι γονιός…

Πηγή: shareably.net

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις