Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τo απίστευτο κόλπο ιδιοκτήτη καφέ για να πείσει τους πελάτες του να είναι ευγενικοί

Τo απίστευτο κόλπο ιδιοκτήτη καφέ για να πείσει τους πελάτες του να είναι ευγενικοί

Ο ιδιοκτήτης καφέ που προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο. Σε αυτήν την καφετέρια, η τιμή του καφέ αλλάζει ανάλογα με το πόσο ευγενικός είσαι! Η πινακίδα έξω από το μαγαζί που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ιδιοκτήτης αυτοιύ του καφέ είναι κάτι μοναδικό… Ο baristas, Austin Simms από την περιοχή Roanoke της Βιρτζίνια εκτιμάει, και έχει τον τρόπο να το αποδείξει, τους καλούς τρόπους. Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον είναι σημαντικός, και ο Austin θέλησε αυτό να το υπενθυμίσει σε όλους. Απλά δεν ήξερε ότι θα γίνει διάσημος γι ‘αυτό σε όλον τον κόσμο…

Ως baristas στην καφετέρια CUPS, ο Austin συνήθιζε να εξυπηρετεί με ένα χαμόγελο όλους τους πελάτες του. Δυστυχώς, φάνηκε ότι αρκετοί από αυτούς όμως δεν τον αντιμετώπιζαν με τον ίδιο τρόπο. Ο ίδιος έχανε συχνά τα όριά του με τους αγενείς πελάτες του μαγαζιού, οπότε αποφάσισε να βάλει μία πινακίδα μπροστά στην είσοδο για να τους υπενθυμίζει πόσο σημαντικοί είναι οι ευγενικοί τρόποι. 

Ο Austin δημιούργησε μια νέα τιμολογιακή πολιτική και την ανακοίνωσε στους πελάτες. Είναι ένα απλό μήνυμα, που όμως επρόκειτο να προσελκύσει την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων:

“Έναν μικρό καφέ”, 5 δολάρια.

“Έναν μικρό καφέ, παρακαλώ”, 3 δολάρια.

“Γεια σας, θα ήθελα έναν μικρό καφέ, παρακαλώ”, 1,75 δολάριο.

Προς μεγάλη έκπληξη του Austin, η φωτογραφία της πινακίδας έγινε αμέσως viral. Φάνηκε έτσι ότι πολλοί άνθρωποι ταυτίστηκαν μαζί του και ο τρόπος που περνούσε το μήνυμα, χάριζε άφθονο γέλιο σε όσους έβλεπαν την πινακίδα. “Αποφάσισα να αρχίσω να χρεώνω περισσότερο τους ανθρώπους που δεν είχαν τον ελάχιστο χρόνο να πουν ένα “γεια” και να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, ακόμη και αν είμαστε πίσω από τον πάγκο”, δήλωσε ο Simms στο WDBJ.

Η δημιουργικότητα και το μήνυμα πίσω από την πινακίδα του Austin θα ενθαρρύνει τον κόσμο να λέει ένα “γεια” και να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με χαμόγελο. Η στρατηγική του πέρα από όλα αυτά, αποδείχθηκε και απίστευτη διαφήμιση για το καφέ!

Το απλό αλλά δημιουργικό μήνυμα του Austin πρέπει να εφαρμοστεί σε όλες τις επιχειρήσεις!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις