Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Ο Μεϊμαράκης πήρε… τ’ όπλο του και κάλεσε τον Τσίπρα σε συγκυβέρνηση

Εκλογές 2015: Ο Μεϊμαράκης πήρε… τ’ όπλο του και κάλεσε τον Τσίπρα σε συγκυβέρνηση

– Ένα… όπλο του ’21 χάρισαν στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αγρότες κατά την περιοδεία του στη Μαγνησία
– Έκανε άνοιγμα συνεργασίας στον Αλέξη Τσίπρα για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές
– “Δεν έχω πρόβλημα να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός αρκεί να είπε πρώτο κόμμα” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Στον Αλμυρό και το Βελεστίνο περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μαγνησία ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Αφού συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών, οι οποίου του έκαναν δώρο ένα όπλο του 1821, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε νέο άνοιγμα προς τα… αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

“Θέλουμε την εντολή και να έρθεις και εσύ. Οφείλεις να έρθεις και εσύ”, είπε αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, κάνοντας κάλεσμα σε μετεκλογική συνεργασία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα σε συνεργασία για να σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις εκλογές. Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο Action 24, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως δεν θα είχε πρόβλημα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας πρωθυπουργός σε κυβέρνηση συνεργασίας, αρκεί στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα.

“Δεν έχω πρόβλημα αν θα είναι πρωθυπουργός ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος, εφόσον είναι πρώτο κόμμα. Το ζητούμενο είναι η προγραμματική μας πορεία και η υλοποίηση συγκεκριμένων δεσμεύσεων για τις οποίες πρέπει να συνεννοηθούμε. Και δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι 2 ή 5 κόμματα. Όλα θα μας τα δείξει ο λαός στην κάλπη”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε