Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Marfin: Αιχμές Μητσοτάκη για την απουσία πολιτικών αρχηγών από την εκδήλωση μνήμης (video)

Marfin: Αιχμές Μητσοτάκη για την απουσία πολιτικών αρχηγών από την εκδήλωση μνήμης (video)

Η απουσία πολιτικών αρχηγών από την σημερινή εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Marfin, δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το παρών στα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τους νεκρούς έδωσαν μόνο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, και ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Βιλιάρδος.

“Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εδώ πέρα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πιστεύω ότι θα το επιθυμούσε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”, είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Click4more: Marfin: Η εκδήλωση μνήμης και τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας για τους νεκρούς

Αναλυτικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: Τιμήσαμε τη μνήμη τριών συμπολιτών μας που δολοφονήθηκαν τραγικά πριν από δέκα χρόνια. Ο συμβολισμός της σημερινής κίνησης είναι σαφής και ξεκάθαρος: ποτέ ξανά να μην πέσει η χώρα θύμα του τυφλού διχασμού, του μίσους, της βίας η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ποτέ από όπου κι αν προέρχεται. Θα έπρεπε σήμερα σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος να είναι παρών σε αυτή την τελετή, ώστε να στείλουμε ενωμένοι ένα μήνυμα ότι αυτές τις δύσκολες εποχές για τον τόπο μας, τις έχουμε αφήσει οριστικά πίσω μας. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε εδώ πέρα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως πιστεύω ότι θα το επιθυμούσε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις