Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Ο κ@λος μου έβαλε τη Λίστα Τσίπρα στην ευρωβουλή!»

«Ο κ@λος μου έβαλε τη Λίστα Τσίπρα στην ευρωβουλή!»

Η Paola Bacchiddu είναι η όμορφη κυρία με το λευκό μπικίνι που τα έβγαλε (σχεδόν) όλα στη φόρα με στόχο να πείσει τους Ιταλούς ψηφοφόρους να επιλέξουν το κόμμα L’ Altra Europa con Tsipras (Η άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα) στις ευρωεκλογές.

Εκ του αποτελέσματος, όπως δηλώνει, είναι ικανοποιημένη αφού με ποσοστό 4,2% η “Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα” κατάφερε να μπει στο ευρωκοινοβούλιο.

«Ο κ@λος μου χρησίμευσε για να ενισχυθεί η λίστα Τσίπρα αλλά πίσω από αυτό υπήρχε πολλή δουλειά» δήλωσε η Paola Bacchiddu στην ιστοσελίδα affaritaliani.it.

«Χρησίμευσε ώστε να κυκλοφορήσει το όνομα της λίστας, που ήταν στην πραγματικότητα αόρατη. Βέβαια, μετά ήρθε η δουλειά των τοπικών επιτροπών και των υποψηφίων» είπε η ωραία Πάολα, που δεν έκρυψε την έκπληξή της για τις αρνητικές αντιδράσεις που είχε η επιλογή της να βγάλει τη φωτογραφία με το λευκό μπικίνι.

«Η λίστα δεν εκτίμησε την κίνηση αυτή, θεώρησαν ότι θα μας έβλαπτε. Εγώ πιστεύω το αντίθετο» είπε και αποκάλυψε ότι μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας με το μαγιό ήταν τέτοια η δυσαρέσκεια του κόμματος που της απαγορεύτηκε η είσοδος σε κάποια από τα γραφεία ως ανεπιθύμητη!

«Είμαι απογοητευμένη και σοκαρισμένη από την τρελή συμπεριφορά των στελεχών», τόνισε και πρόσθεσε ότι έστειλε επιστολή στην Μπάρμπαρα Σπινέλι (σ.σ. εκ των επικεφαλής του κόμματος) για να της εξηγήσει γιατί ανέβασε την αποκαλυπτική φωτογραφία και με την οποία της ζητούσε μια δήλωση υποστήριξης ενάντια στην επιθετικότητα που είχε δεχτεί.

«Αλλά απάντησε μέσω μιας συνέντευξης στην οποία υποστήριξε ότι η κίνησή μου είχε καταστρέψει την υποψηφιότητα. Παράλογο», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας – «Αυτό είναι πρωτοφανής θεσμική εκτροπή», απαντά η κυβέρνηση

Αλέξης Τσίπρας: Υπάρχει δυσαρμονία – Εκλογές το ταχύτερο δυνατό – Δεν πρέπει να ληφθεί καμία μεγάλη απόφαση χωρίς την συναίνεσή μας

Τσίπρας σε Παπούλια: Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν – Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα

Ευρωεκλογές 2014: Κι ο… Τσίπρας στην ευρωβουλή

Εκλογές 2014: Ο ηλικιωμένος που “έτρεξε” να αγκαλιάσει τον Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε