Πολιτική

Ωσεί παρών στη ΔΕΘ ο Παπανδρέου

- Ούτε βόλτα στα περίπτερα θα κάνει, ούτε την κορδέλα των εγκαινίων θα κόψει
- Στην αποθήκη Γ θα δοθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου
- Θα συναντήσει μόνο τον Μπουτάρη και παραγωγικούς φορείς

Πολύ λιτή τελικά θα είναι η παρουσία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ. Τόσο λιτή που λίγοι θα καταλάβουν οτι πέρασε από την Θεσσαλονίκη.

Οι φόβοι των αποδοκιμασιών, σπάνε την παράδοση που ήθελε εδώ και δεκαετίες τον εκάστοτε πρωθυπουργό να κάνει βόλτες στα περίπτερα, να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων, ακόμα και να κάνει βόλτες στην πόλη.

Ετσι, το επίσημο πρόγραμμα του κ Παπανδρέου που ανακοινώθηκε χθες βράδυ ΔΕΝ περιλαμβάνει επισκέψεις στην έκθεση, παρά μόνο την ομιλία του στις 8 το βράδυ του Σαββάτου από το βήμα του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης».

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και μία ώρα αργότερα με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στον ίδιο χώρο.

  Τα εγκαίνια της 76ης ΔΕΘ δεν θα τα κάνει ο κ. Παπανδρέου, αλλά ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου, στο κτίριο διοίκησης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αλλάζει και ο χώρος που θα παραχωρηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Αντί του συνεδριακού κέντρου της ΔΕΘ, η συνέντευξη θα δοθεί την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι αλλά, για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας σύμφωνα με πληροφορίες, στην αποθήκη Γ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυτό τριήμερο στη ΔΕΘ – Όλα τα μπλόκα – Ποιοι θα είναι που

Μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές – Τι θα έχει φέτος η 76η ΔΕΘ

Η ΔΕΘ μυρίζει μπαρούτι – Γι’ αυτό η Θεσσαλονίκη θα γίνει αστακός 

Τι περιμένουν οι νέοι από τον πρωθυπουργό στη ΔΕΘ 

Δε θα βρίσκει κανείς φαγητό στη ΔΕΘ – Οι εστιάτορες θα κλείσουν τα μαγαζιά τους αλλά θα πληρώνουν τους φόρους τους 

Ο Λευκός Πύργος με… αντιασφυξιογόνο μάσκα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Μέσα στις επόμενες ημέρες τα μέτρα του υπουργείου Παιδείας
Παράλληλα, θα υπάρχουν συνέπειες και σε μεμονωμένες περιπτώσεις Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που δεν συμμορφώνονται με την εφαρμογή του νόμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες