Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: Η περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ που έγινε… viral – video

Άδωνις Γεωργιάδης: Η περιγραφή στο Ρουκ Ζουκ που έγινε… viral – video

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πολλούς χαρακτηρισμούς για να περιγράψει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Οι λέξεις που επέλεξε μια παίκτρια του Ρουκ Ζουκ όταν της ζητήσει να περιγράψει το πρόσωπο “Άδωνις Γεωργιάδης” προκαλούν άφθονο γέλιο και φυσικά το video έχει γίνει viral.

Ακόμα και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να το κάνει share. Και πως να μην το κάνει όταν η παίκτρια του Ρουκ Ζουκ επέλεξε τις λέξεις «άνδρας, διάσημος, ψηλός, πλούσιος» για να τον περιγράψει.

Και, οκ, «άνδρας» και «διάσημος» πέφτουν… μέσα. Αλλά «ψηλός» και «πλούσιος» δεν προκάλεσαν το γέλιο μόνο του αντιπροέδρου της ΝΔ. Άφησαν λίγο… παγωτό και την παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, Ζέτα Μακρυπούλια. Η οποία με… ειλικρινή απορία ρώτησε την παίκτρια αν γνωρίζει ποιος είναι (και κυρίως πως είναι) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η επίσης ειλικρινής απάντηση της παίκτριας ήταν «όχι». Τουλάχιστον γέλιο προκαλεί και ότι οι συμπαίκτες της βρήκαν τις τρεις από τις τέσσερις λέξεις που είχε επιλέξει η παίκτρια για να περιγράψει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ευχαριστώ την Ζέτα Μακρυπούλια για την όμορφη τηλεοπτικά στιγμή. Έστω και έτσι έγινα για λίγο και ψηλός και πλούσιος…. φανταστικό βίντεο», σχολίασε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης ανεβάζοντας το video από την… επική στιγμή του Ρουκ Ζουκ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις